yle.fi


MattiA 9säri 4 evah!

Matti Airaksinen

Sähköisen viestinnän maailmassa moni asia on muuttunut – enää ei ole kysymyksiä, on vain googlaamattomia vastauksia. Tässä esimerkki:

”Parta on miesten kasvojen alaosassa kasvava karvoitus. Karvoitusta, joka kasvaa ylähuulen yläpuolella kutsutaan viiksiksi. Historiassa parta on usein liitetty viisauteen, seksuaaliseen kyvykkyyteen tai korkeaan asemaan. Toisaalta se on voinut myös olla merkki epäsiisteydestä tai eristäytyneestä elämäntavasta.

Koska voimakas parta kasvaa yleensä vain miehille, yhä tänäkin päivänä se liitetään usein seksuaalisuuteen. Heikko parta ja viikset on yleensä länsimaissa tapana ajaa pois, sillä ne viestittävät keskeneräistä kehitystä aikuiseksi.”

Lähde: Wikipedia

Ei muuta lisättävää.

Mattia kuulet Parasta ennen! -ohjelmassa. Matti on myös piirtänyt hienoja kuvia!

Lähetä Matille terveisiä

 

Sähköisen viestinnän maailmassa moni asia on muuttunut – enää ei ole kysymyksiä, on vain googlaamattomia vastauksia. Tässä esimerkki: ”Parta on miesten kasvojen alaosassa kasvava karvoitus. Karvoitusta, joka kasvaa ylähuulen yläpuolella kutsutaan viiksiksi. Historiassa parta on usein liitetty viisauteen, seksuaaliseen kyvykkyyteen tai korkeaan asemaan."

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.