yle.fi


Sanna on viikonlopputunnelmissa, tietysti erityisissä sellaisissa!

Sanna

Rakennustelineillä kiipeillyttä naapurin pikkupoikaa lainatakseni: ”Jalat on kivat!”

Upea oivallus. Jalat todella ovat mahtavia. Omani ovat aika pitkät, melko hontelot, jäykät ja useinmiten mustelmilla. Niillä kuitenkin pääsee oikeinkin ketterästi eri suuntiin ja ovat siksi kovassa käytössä. Jalkojeni kunto korreloi suoraan onnellisuusasteeni kanssa, mitä multaisemmat varpaat ja enemmän ruhjeita, sitä leveämpi hymy ja kepeämpi mieli.

Muita kivoja asioita: Puut, nurmikko ym. mullasta kasvavat asiat, hernekeitto ja lätyt, irtokarkit, ehjät pyöränkumit pyörässä, juusto leivän päällä, murteet, tarinat ja erilaiset äänet, pesäpallo, tuntemuksia herättävät elokuvat, puhtaat lakanat, ikkunat ja ovet, hörökorvat (muunkinlaiset tarkat korvat ovat kivoja), hyväntuuliset (bussi)kuskit, kukkakauppojen myyjät, tuoksusaippua, hotellitason aamiaiset, suomeksi dubattu Pekka Töpöhäntä, glögi, sima ja muut kausijuomat, toimivat kellot ym. tekniset apuvälineet, toimivat kuulakärkikynät, hauskat lempinimet, villasukat, perunamuussi, karjalanpiirakat, erilaiset letit (hiuksissa), jääkaappimagneetit, käsin kirjoitetut kirjeet ja kortit, posteljoonit ja nokikolarit, nuotiot, retket, retkieväät, lumi, hiekka ja erityisesti aurinko.

Minut tapaat Matleenan kanssa YleX Viikonlopussa.

Lähetä Sannalle terveisiä

Rakennustelineillä kiipeillyttä naapurin pikkupoikaa lainatakseni: ”Jalat on kivat!”. Upea oivallus. Jalat todella ovat mahtavia. Omani ovat aika pitkät, melko hontelot, jäykät ja useinmiten mustelmilla. Niillä kuitenkin pääsee oikeinkin ketterästi eri suuntiin ja ovat siksi kovassa käytössä.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.