yle.fi

Jumppasten oma sivu

  Vappu ja poikansa Jaakko

 

Vappu Jumppanen

Vappu on kotoisin Miikkulasta ja on kiertänyt maailmaa sen verran ettei enää halua kylästä pois. Vappu on tehnyt vähän kaikkea elättääkseen lapsensa, sillä näiden isät ovat olleet mitä milloinkin. Vappu on loputtoman utelias ja häntä pitää hengissä vahva työväenaate. Hän ei voi sietää herroja ja hän uskoo tasa-arvoon ja solidaarisuuteen. Vappu on myös itse luja luonne, joka ei aina ajattele ennen kuin puhuu.

 

Jaakko Jumppanen

Jaakon kirjallisiin taitoihin on perustunut useampikin idea jolla hänen veljensä Jorma on pärjännyt maailmalla. Jaakko kuitenkin on luonteeltaan niin kiltti ja saamaton ettei koskaan ole tullut opiskelleeksi tai alkaneeksi mihinkään. Jake on hänen vanhimpia kavereitaan ja Sahiojan ja Harrin kanssa puuhaillessa aika kuluu mukavasti ilman rasittavaa palkkatyötäkin.

 

Jorma Jumppanen

Jorma on valloittava playboy. Hän saapuu Miikkulaan silloin kun hän tarvitsee apuja tai hänen on hetkeksi poistuttava muista maisemista. Jorma on ulospäin ystävällinen ja vauhdikas, mutta hänessä on piinkova bisnespuoli ja hänen moraalinsa on melko joustava asiassa kuin asiassa.

 

 Jorma teoretisoi

 

> Paluu

Lähetä linkki

Esitysaika

Keskiviikkoisin klo 21.00
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys


Jaksot 1-12 ovat saatavilla myös DVD:llä.

YLE Areena

YLE Areena

Sarjan jaksot julkaistaan Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.
Huom! Areenan kautta sarjaa voi seurata myös ulkomailta.