yle.fi

Tarina

Kesä alkaa Miikkulassa

JAKSOT 13-24: Miikkulan alkavaa kesää varjostaa huoli kyläkoulun tulevaisuudesta. Asiasta on yhtä monta mielipidettä kuin kylässä asukkaita. Saara Tornikosken johdolla kylää ryhdytään pelastamaan osallistumalla ”vuoden paras kylä”-kilpailuun.

Rakkausrintamalla on tuulista, eikä puhuria tyynnytä ainakaan Hannan kihlaus. Uusien nuorten ja kanta-asukkaiden myötä tunteet käyvät kuumina myös Kirstilässä ja Sahiojalla.


Ei ole elämä ennallaan Miikkulan kaupassakaan; Arjan ja Harrin elämä on muutoksessa, mutta tajuavatko he itse omaa parastaan, Isä Anton ja Helinä opastuksesta huolimatta.


Elämisen mäiskeen ja mekkalan ohella ehditään Miikkulassa toki välillä hiljentyä kauniin karjalaisen luonnon helmaan pohtimaan elämää ja sen tarkoitusta. Kesä kulkee kulkuaan, on kohta Mittumaari ja juhla lähestyy, mutta ilmassa on myös uhkaavia enteitä.


Kuinka käy Miikkulan kuuluisan yhteishengen, kohta sitä koetellaan!

Karjalan Kunnailla tv-sarjan toinen tuotantokausi palauttaa meidät ikuista kesää elävään Miikkulaan. Elämän lempeys ja huumori, myös sen kivisen karheus, kulkevat rinnakkain näiden ihmisten elämässä.

Mukana ovat näyttelijät Milka Alroth, Laura Birn, Elina Knihtilä, Katja Kukkola, Lotta Lehtikari, Tiia Mäkinen, Anna Ojanne, Sanna-Kaisa Palo, Marika Parkkomäki, Amanda Pilke, Maria Sid, Ronja Silvennoinen, Kaarina Turunen, Kaisa Ursinus,
Ismo Apell, Pyry Autti, Peter Franzen, Mikael Ikonen, Heikki Kinnunen, Janne Kinnunen, Kosti Kinnunen, Jukka Moskuvaara, Taisto Reimaluoto, Tuomas Uusitalo, Toni Wahlström, Pekka Valkeejärvi, Esko Roine, Puntti Valtonen, Juha Veijonen, Hannu Virolainen.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Keskiviikkoisin klo 21.00
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys


Jaksot 1-12 ovat saatavilla myös DVD:llä.

YLE Areena

YLE Areena

Sarjan jaksot julkaistaan Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.
Huom! Areenan kautta sarjaa voi seurata myös ulkomailta.