yle.fi

Lyylin oma sivu

Lyyli on Maikin silmäterä, kolmevuotias lyhytkarvainen Bernhardinkoira. Lyyli on elänyt Miikkulassa koko pienen ikänsä ja on kaikkien kyläläisten kaveri, lempeä jättiläinen.

Erityisen hyvin Lyyli viihtyy emäntänsä baarin nurkilla, jossa se tietää saavansa loputtomasti huomiota ja hyväilyjä kaikilta asiakkailta.

Lyyli ei viihdy kopissa eikä narun päässä, vaan lönkyttelee kylällä vapaana nauttien Miikkulan kauniista luonnosta ja leppoisasta ilmapiiristä. Silloin tällöin se piipahtaa kyläilemässä naapurissa Sahiojan luona tai käy kärkkymässä taputuksia pappilan lapsilta tien toiselta puolelta. Erityisen mielellään Lyyli vierailee Arjan ja Harrin luona, sillä kauppiaspariskunnan pihalla nauttimat herkkuaamiaiset eivät ole jääneet Lyyliltäkään huomaamatta.

Kuumana kesäpäivänä Lyyli tykkää uida muiden kyläläisten kanssa Höytiäisen kirkkaassa ja raikkaassa vedessä. Viileämmällä säällä on mukava kadota Ukko Kolille johtavalle metsätielle, haistella karhunjälkiä ja köllötellä pehmoisilla sammalmättäillä.

 

> Paluu

Lähetä linkki

Esitysaika

Keskiviikkoisin klo 21.00
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys


Jaksot 1-12 ovat saatavilla myös DVD:llä.

YLE Areena

YLE Areena

Sarjan jaksot julkaistaan Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.
Huom! Areenan kautta sarjaa voi seurata myös ulkomailta.