yle.fi

Ehdota uutta aihetta ja anna palautetta!

20.5.2008 05:23
Uusintoja!
Uusia jaksoja odotellessa tosiaan toivoisin uusintoja! Aivan mielettömän ihana sarja, harmi ettei ole dvd:nä :(

16.5.2008 20:52
Karjalan kunnailla..

Olisi kiva jos karjalan kunnailla tulisi taas uusintana koska oli todella paras tv-ohjelma en kattonut juurikaan muuta kuin karjalan kunnaILLA JA uusintana kaikki jaksot yle areenasta :))  tai jos tulisi uusia jaksoja se olisi ihan huippua ja voittais varmaan taas kultainen tv-ohjelman paras tv ohjelma palkinnon!!
UUSINTOJA JA UUSIA JAKSOJA!!

13.2.2008 14:19
tunnusbiisi
mikä biisi soi joka jakson alussa? olis kiva tietää

13.2.2008 10:05
Miten eteenpäin ?
Jotenkin viim.osa 12 ei oikein 'vetänyt', niin moni asia tuli äkkiä päätös/käännekohtaan. Jumppanen ja S.Tornikoski enemmä hotellin ratkaisuihin, nautittavaa 'naljailua'= kuuluu seudun tapakulttuuriin. Jake on jotekin nuiva ja nahjus=saamaton , enemmän särmää, jos hotellia hoitaa. Jaken luonne ei taivu 'hirrenveistäjän' muottiin = jotain pahoja riippuv.. lapsuudesta. Kirstin ja Paulin 'erottaminen' jotekin outo juonenkääntö ? Uutta 'verta kehiin', so. esim. leipomo. lihakauppa, josta paljon hotellille toimit. Jospa ne hormoonihoidot tekisivät Arjan hieman säyseämmäksi, muuten uskottavuus kärsii, (rock-H.Hela) ei voi olla niin luonnottoman pitkä pinna. Jotenkin se 'osastopäällikkö'-E.Roine hotellin hommiin ja hänelle tomera, itsenäinen, itsepäinen vastapeluri-Paula leipä- tai lihakauppiaaksi. Kuorma-auto ja kaivuri sieltä myös puuttuu, kyllä kylässä aina jotain rakennetaan, isossa tai pienessä, eli isoa tai pientä. Huumoria ja hupaisia, uskottavia tilanteita ja 'juonenjuoksuja saa kyllä em. aiheista uskoakseni kehiteltyä.

"Sillä Miikkulassa, on perin satumaista"(Lontoon skidit)

11.2.2008 13:49
Rat Cats
Rat Cats on todellakin Joensuulainen pitkän linjan bändi. TV:ssä laulun alkuperä on varmuudella varsinaisen bändin laulajan eli Klaus Kuhlmannin. Lisää todisteita löytyy bändin kotisivuilta ja Myspacesta.

10.2.2008 15:16
Rat Cats
Rat Cats on tietääkseni joensuulainen rockabilly-bändi. Sarjassa sitä täydensi kaksi näyttelijää, Mika Nuojua ja Puntti Valtonen. Puntti lauloi bändin oikean solistin äänellä, jonka nimeä en nyt tähän hätään saa päähäni.

9.2.2008 19:38
parturi kampaamo lennu on hiukseni leikannut..
joo todellakin rempsakka parturi-kampaaja miikkulaan, esim. tuija piepponen voisi sopia oivasti juorukellon rooliin :P

8.2.2008 21:08
DVD:lle
Pitää saada DVD:lle niin voi katsoa miljoonia kertoja :)

8.2.2008 12:39
HYVÄ IDEA
Parturi-kampaamo Miikkulaan on oivallinen idea!

7.2.2008 18:10
Hieno on
Hieno on sarja ollut. Se on kuvattu naapurikylässä. Lukuisat tutut naamat täältä ovatkin siinä esiintyneet, Jaakkoa lukuun ottamatta tosin sivurooleissa. Roolihahmot ovat aidon oloisia, myös huonoiksi esiintyjiksi haukutut ovat sellaisia persoonia joita on tosielämässä. Perheitä ja vanhempia ihmisiä kuitenkin kaipaisin mukaan enemmän. Samoin esim. vetäytyviä ja toisten kanssa toimeen tulemattomia henkilöitä ja runsaampaa takana puhumista, koska ne ovat täällä todellisuutta. Pyssykohtauksen jälkeen olisi pitänyt olla enemmän jälkipuintia, ei tuollaista ihan noin vain kukaan sivuuta - paitsi Puhakka? Puhakka on muuten täkäläisiä perusnimiä.

Monet tapahtumat ovat kuin omasta lähipiiristä - ei kai vain meitä ole vakoiltu... Tarkoitan Keijon, Arjan ja Harrin persoonia ja tapahtumia heidän ympärillään. Pelkkää positiivista noista on kuitenkin sanottava.

Jatkossa saisi olla vähemmän kiroilua ja juomista, niin voisi antaa lastenkin katsoa. Juomista ja kiroilua harrastaa tuossa mitassa täkäläisillä kylillä selvästi alle puolet aikuisväestä. Sarjasta sitten kuitenkin puuttuvat ne oikeasti rappioituneet ja ne jotka eristävät itseään (osin) kielenkäytöllään. Miksi satukylän pitää siis välillisesti kaupata näiden "sosiaalisuutta"? Joku väitti, että lapsi ottaa mallin vanhempiensa kielestä (ja käytöksestä), mutta ei se ollenkaan niin yksioikoisesti mene.

7.2.2008 14:59
öh
Miksi Arjan ja Harrin kauppa on Kaisan kauppa..?

7.2.2008 12:21
Ihana sarja
Harmiton ja kevyttä katsella. Ihana sarja, jota katselee ilokseen. Aluksi mietin, että mitähän tää on, mutta olen jo jäänyt koukkuun. Toivottavasti jatkoa seuraa. Kiitos tekijöille. Ja mikä parasta sarjaa näkyy ulkomailla. Tätä on ihana katsella kaukana kotoa.

7.2.2008 09:39
Arjan ja Harrin jutusta
Arjan ja Harrin arkea elää meillä moni pariskunta. Hoitojen lopputulos on aina tapauskohtainen, huikeaa riemua ja riipaisevaa surua. Tähän saakka asiaa on viety sarjassa hyvällä otteella eteenpäin ja nähtäväksi jää, mitä kautta Miikkulan lapsilukumäärä lisääntyy; synnytys, sijaiskoti vaiko adoptiolapsi läheltä tai kaukaa...

7.2.2008 08:36
Tää sarja.
No joo, kyl 12 osaa rittää, missään TV-sarjassa ei tarvitsisi olla yhtään enempää jaksoja. T: Heikki

7.2.2008 01:32
Onks tää oikee bändi ???
Onks tää oikee bändi tää Rät Käts vai näyttelijöitä?
Keravalta? Hyvin rokkaa!

6.2.2008 22:29
missä parturi?
hei haloo! kaikissa Miikkulan kokoisissa ja pienemmissäkin kylissä on parturi-kampaamo joka on yhtä tärkeä tietotoimisto kuin stt. persoonallinen parturi kehiin heti!

6.2.2008 22:21
Rat Cats?
Mikäs tää tämmönen Rat Cats on?
Kylläpäs rokki soi hyvin! Lauloiko Puntti itse biisin?

6.2.2008 22:10
Kiitos!
Kiitos aivan mahtavasta sarjasta sekä työryhmälle, että näyttelijöille :)

Suomen suvi, ilon ja surun kyyneleet ja elämänmaku sykähdyttävät. Harmaan arjen keskellä sarja saa hymyn kasvoille väkisin. Aitous on valttia. Pienten asioiden merkityksellisyys ja kaunis herkkyys on onnistettu säilyttämään hienosti. Kerrassaan mahtavaa.

Toivottavasti lisää jaksoja tulee mahdollisimman pian :)

Onnellista kevään ja kesän odotusta kaikille.

Satu

6.2.2008 19:04
Sarja on mahtava katsoa ja
Sarja on mahtava katsoa ja kuunnella. Papin kerronta tapahtumista sitoo hienosti kokonaisuuden. Lataa odotuksen päälle.Onneksi papista ei ole tehty kaikkitietävää. Pappi on liian kiltti. Löytyyhän papin kaapista tulevissa osioissa vielä(eletystä elämästä ) luurankoja mitkä vahvistaa että pappi on myös saanut nauttia elämästä sydänkipujen kanssa.

6.2.2008 14:46
DVD:tä kehiin ja vähän äkkiä
Sarja DVD:lle ehottomasti! Saapi sitte kattoa vaikka miljoonasehtemänsattaatuhatta kertaa uuvestaan loistokasta suomi viihdettä =)!

4.2.2008 17:38
Tätä lisää!
Mukava katsella kun ei ole kokonaan valmiiksi pureskeltu, vaan saa jauhaa vielä itsekin jakson jälkeen...
Opettavainen - Asiat ei jää selvittämättä. Vastakohta "perus" sarjoille.
:)

28.1.2008 12:08
Lontoon skidit
Tää on näitä vanhoja, punkkareitten ralleja, RATSIA niminen suomalainen punkbändi teki sen seitkyt-luvulla ja siinä laulettiin tietekin Pihtiputaasta Miikkulan sijasta. T:H...

26.1.2008 15:36
Lontoon skidit
Tämä Lontoon skidit, vai oliko se sillai. Kuitenki tosi hieno biisi!
Kukas on sen tehnyt ja saako sitä mistään?

25.1.2008 21:58
Graafinen ilme
Hei,

en löydä mistään tietoa, kuka vastaa sarjan visuaalisesta alku"tunnuksesta" sekä näiden nettisivujenkin ilmeestä. Ammattini puolesta olen vain kiinnostunut, kaunista jälkeä :)

Ja loppuun tietenkin: kiitos, sarja on tullut meidän olohuoneeseen jäädäkseen. Että ei kun puhtia vaan teille, tahkoattehan jaksoja vielä piiiiitkään!

24.1.2008 17:26
Pääseekö sarjaan ilman kilpailua?
pääseekö sarjaan mukaan joidenkien hakujen/koe esiintymisen kanssa ensi kesänä? ja jos pääsee niin onko siihen tietty ikäraja? ku tämmöne pohjois-karjalan tyttö ois kiinnostunut sarjasta ja näyttelemisestä. voisitteko vastata vaikka paljon kysyttyä sivustolla. kiits.

24.1.2008 14:59
DVD
DVD:lle tämä sarja,kiitos!Kun en hoksannut alusta asti tallentaa. Todella upeeta,suomalaisittain.

23.1.2008 21:59
Upea sarja. Jos sattuu
Upea sarja. Jos sattuu olemaan huonolla tuulella kun sarja alkaa, niin ohjelman loputtua huono tuuli on tipotiessään. Loistavaa!!! Lisää tällaista :)

19.1.2008 00:01
Musiikkia
Jaakko Teppo sarjaan keikalle!

18.1.2008 23:44
Perheonnea
Ehdotus juoneen:

Kaiken sähellyksen ja kovan yrittämisen jälkeen toivoisi tietysti sympaattiselle kauppiaspariskunnalle kertarytinällä vähintäänkin tuplaonnea eli vauvantuoksuista jatkoa heille!!!

17.1.2008 15:50
uusia aiheita?
Tuo valtava linna/hotelli sopisi mainiosti seniorikodiksi palveluineen. Tosin vanhushömppää ja dementiahuumoria ei jaksa katsella kovin pitkään, mutta saisivat omistajat nopeasti hyvää pääomaa ja kesällä kun kaikki vanhusten sukulaiset tulevat käymään (mökkejä vuokraten/perintöjä penäten jne) tulisi pari tarinan poikasta lisää. Puhumatta seniorikodin henkilökunnasta joka tupalsi nykyisin miikkulan näyttelijäkaartin.

17.1.2008 13:16
Hyvä sarja
Todella mukava ja leppoisa sarja keskiviikkoiltaan. Maisemat ovat kauniita ja niin kesäisiä että! Hyvää vastapainoa loskaiseen talveemme. Onnea ja menetystä sarjan tekijöille!

17.1.2008 11:41
koko ohjelma
Katsoin ensimäisen jakson ja se riitti. Aivan turhaa ohjelma-ajan kuluttamista koko sarja.

17.1.2008 10:08
Tunnusmusiikki
Olen koko ajan luullut, että biisi on vain uusi sovitus kappaleesta: On hetki jolloin tuuli uinahtaa, on hetki jolloin tuuli yksin valvoo.... Taisin olla väärässä...

17.1.2008 09:47
miten ois takaumat?
Takaumilla voitaisiin parhaassa tapauksessa saada henkilöhahmoihin lisää syvyyttä.

17.1.2008 09:33
Juoni
Oli eilinen jakso kutakuinkin poukkoilevaa seurattavaa!

17.1.2008 09:28
Hyvä sarja!
Itse olen Karjalasta kotoisin - likipitäen tuolta, mihin tapahtumat on sijoitettu. Kyllä nuo jutut tuovat oman lapsuuteni mieleen =)! Roolihenkilöiden edustamat arvot ja toisista välittäminen ovat ominaista karjalaisille. Hauskinta on ollut seurata hieman yliammuttuja (siis tarkoituksella) juoruketjutapahtumia. Kyläjuoruilu - sekin on ominaista pikkukylille. Toivottavasti sarja saa jatkoa, sillä jokainen näyttelijä on tehnyt hyvää työtä. Sarjaa on ollut mukava seurata.

16.1.2008 23:49
Uusin kommentti ensimmäiseksi, jooko
Samaa mieltä kuin edellinen viestin lähettäjä.

Voisiko keskustelupalstan järjestyksen muuttaa niin, että uusin kommentti olisi ylimpänä? Nyt täytyy aina klikkailla viimeiselle sivulle nähdäkseen, onko tullut viestejä.

Tai voisiko saada itse vaihtaa esitysjärjestystä, kirjoitusjärjestyksessä tai uusin ensin.

16.1.2008 22:10
VÄÄRÄ JÄRJESTYS KESKUSTELU-OSIOSSA
EIKÖ TÄTÄ JÄRJESTYSTÄ VOI KÄÄNTÄÄ!!!!
Uusin ensimmäiseksi ja sitä rataa

16.1.2008 21:07
kysymys?
milloin saa tietää sen että saako nuotteja mistään vai onko ne salassa?

16.1.2008 15:07
Ihana!
Olen aivan "kiinni" tässä sarjassa, tekisin IHAN mitä vaan kun pääsisin joskus seuraavaan kun tätä kuvataan, valitettavasti asun toisella puolella Suomea :'(
Mutta mietin minäkin miksi tätä katson, sarjassa ei periaatteessa tapahdu ihmeellisiä ja juonikaan ei ole kummoinen, mutta Karjalan kunnaissa on sitä jotain. Aina kun se keskiviikkona loppuu saan odottaa koko viikon seuraavaa jaksoa, siis odottomalla odottan.
Maailman paras sarja, voittaa ulkomalaiset sarjat helposti! :)

16.1.2008 12:27
Sahiksen romanssi
Sahiksella on nyt niin hyvin pullat uunissa, että onnee vaan ja menestystä sarjan tuleville osille - siis tuleehan niitä????

15.1.2008 20:23
nuorten draamaa
enemmän nuoria !
Laura Birn on tylsä näyttelijä. Pappilan kesäpojat tuovat sentään jotain väriä nuorten sukupolveen Miikkulassa.

Ihana sarja !

Enemmän salaisuuksia ja juonittelua, riitoja, rakkauttaa, kyyneleitä, verta ja hikeä.

15.1.2008 11:23
Miksi sarja viehättää
Olen yllättynyt, kuinka kiinnostunut ja suorastaan ihastunut olen sarjaan. Eihän siinä tapahdu mitään varsin dramaattista, eikä juonikaan ole kummoinen. Pohdin aikani ja tulin seuraavaan tulokseen: Jotain tapahtuu kauniin Suomen keskellä. Nyt on pimeää joka paikassa, ei näy iloisia ilmeitä ja muutenkin on synkeää. Sitten voin keskiviikkoisin uppoutua siihen, minkä vuoksi täällä Suomessa kannattaa kärvistellä: Kaunis kesä, hyttysetkään eivät vaivaa, ei tarvitse ajaa satoja kilometrejä nähdäkseen ja kuullakseen Suomen kesän. Sitten siellä tapahtuu ihan mukavia asioita, ihmiset näyttävän löytävän jonkinlaisen onnen.
Lähes samalla tunteella seurasin Taivaan tulia, mutta siinä oli myös talvi mukana, mitä ei täällä etelämmässä enää tunnu olevan. Kiitos molemmista sarjoista ja lisää samankaltaisia!

pulukka 15.1.2008 10:19
Vastauksia katsojapalautteisiin
Karjalan Kunnailla - nettisivuille on nyt avattu "Usein kysyttyä" -sivu jossa on vastauksia katsojia eniten askarruttaneisiin kysymyksiin. Sivuille pääsee suoraan vasemman reunan navigaatiopalkista.

14.1.2008 13:28
kokonaisuus
Hyvä Juttu! jotakin tällaista on kaivattu tietenkin paikallinen murre olisi
lisä suola mutta taitaa olla vaikeampi asia kuin arvaakaan.
Toivoisin sarjaan pitkää jatkoa jolloin siihen voitaisi lisätä kuntalaisia kuten esim. viranomaisia vanhuksia joiden mukanaolo lisäisi yhteisön
yhteiskunnallisuutta.

seppo.

14.1.2008 12:33
Karjalan kunnailla dvd
Karjalan kunnailla dvd:n haluaisin minäkin. :)
Jos ilmestyy kauppaan, niin ostaisin.

13.1.2008 17:47
Mie luulen, jotta,,,
Tämä suuri suksee, joka alkoi jokunen viikko sitten, jatkukoon
ja voimistukoon edelleen.
Tietyst` myö karjalaiset toivottas`, jotta murre heläjäs, mut` pitänöö
meiän, jos ei tuo Pölöne, vaikk` nuor mies onkii, käy sellasta rus-
taamaa, tehä näätse se viritys iha ihe omala sakilla.
Sahis ja kumppanit, jatkakaa vaa ja historian siivet senko havisoo !

12.1.2008 18:10
hhei
tietääkö joku mikä on sarjan tunnusmusiikki? tahtoisin saada nuotit ja soittaa huilulla!: D <3todella kaunis kipale!

12.1.2008 18:08
laulu?
mikä on sävellyksen nimi joka soi karjalan kunnailla-sarjan lopussa,alussakin??tietääkö joku!?kiitos jo aluksi!

12.1.2008 16:40
Voisiko jaksoista tehdä
Voisiko jaksoista tehdä dvd:n? Harmittaa kun vanhin jakso aina poistetaan yle areenalta. Ensimmäinen jakso oli niin paras! Jumppanen kännissä mehiläispuvussa. Dvd olisi niin kiva juttu (:

11.1.2008 16:02
Hyvä on sarja
Hyvä on sarja ja hyvät on näyttelijät. Ja hyvät on roolihahmotkin.
Kiitos Pölöselle jälleen hyvästä tuotoksesta ja kiitokset myös hyville näyttelijöille.
Toivon sarjalle jatkoa. Hyvää sellaista.

10.1.2008 12:25
Oikea Miikkula 
Muistan lukeneeni jostain että oikea Miikkulan kylä sijaitsee Laatokan rannalla ja se liittyy jotenkin Itä-Karjalaisten heimosotien aikaan 1920. Muistaako kukaan?

9.1.2008 22:06
Palautetta... 
Idylli jossa Miikkulassa eletään on aivan käsittämättömän ihana. Luonto upeaa ja ihmiset tavallisia; välittömiä, tuntevia ja eläviä. Mutta mielestäni kaikista parasta sarjassa on sen tunnusmusiikki. Sitä kuunnellessa aivan uppoutuu siihen ihanaan kesän vehreyteen, jota kaiholla kylmyyden keskellä odotamme. 

9.1.2008 20:26
Musiikki
Saiskos mitenkään tänne sivuille tuota musiikkia, varsinkin se tunnari. On niin valloittava, että ihan liikuttuu!

9.1.2008 19:48
lisää esittäjiä ja muuta
Olisi kiva kun olisi oikeat vanhan ajan kyläkilpailut yleisurheilussa tai pesäpallossa ja lisää asukkaita.
Mielestänis inne voisi tulla vaihto-oppilaita Sveitsistä, Itävallasta ja Saksasta, vaikka partiolaisia tms. Ortodoksi papille vieraita luostarista tai matkalla luostariin eksyviä vanhempia naisia, jotka tunnsitavat sodan aikaista tuttua maisemaa.- ovatkin olleet siellä lottina vaikka radisteja, jotka loppujen lopuksi ovatkin alunperin länsisuomalaisia Kankaanpääläisiä.
Joskus lienee paikkakunnalle suunnitletu sairaanhoitja-opistoa, vanhaan rakennukseen joka nykyään hotellina.
Saamelaisia ortodokseja saapuu paikalle myös kun luulevat paikallisen papin olevan Lapista kotoisin etelään muuttaneen saamelaisperheen serkku.
Uimaleirin järjestetään MLLn piirin uinnin opettajien lisäkouluytuksena, sen jälkeen kun laamaskasvatttaja läöytääkin yllättäv än laasukkaan uimrannan isojaonm jälkeiseltä venevalkamaosuudestaan. Muiden osuudelle ei ei ulotu, joska kateutta jakinaa. Jonka Hanna ratkaisee.
Kesälavatanmssit myös elokuulla jolloin valitaan parhaat valssin tanssijat Odotasn osiin myös Anu Häälvää ja Porin teatteriasta hannu Mülleriä

6.1.2008 20:33
Näyttelijäksi.
Haluaisin tietää että miten tähän ohjelmaan pääsisi näyttelemään? :)

4.1.2008 14:42
Miikkula
Tietääkö tekijät edes, kuka on Miikkula ja mistä sana tulee? Miks kylän nimi on Miikkula?

3.1.2008 18:58
Jake ja Hanna
Jake ja Hanna vois vaikka pistää poikki, olla vähän aikaa riidoissa ja sitten ne ei voiskaan olla erossa toisistaan......
Hanna vois muuttaa Paulin luo kesiksi, olis vaan nyt sen isänsä kanssa!!

3.1.2008 02:00
Kaitsu on tolokku!
Mahtavaa settiä!Jeah!

28.12.2007 21:06
enemmä "kaitsukohtauksia"
kaitsu on paras, enemmä sitä :D
tiia ja kata

26.12.2007 22:46
Hotellin historia
..on entinen Kontioniemen sairaala, vanha tubiparantola, oli kymmenisen vuotta tyhjillään ja nyt siinä toimii yksityinen hoivakoti.Sijaitsee elokuvakylän kupeella kupeessa Kontiolahdella.

26.12.2007 22:02
palautetta
mun on pakko kommentoida, kun joku sanoi että sarja ei oikein vastaa todellisuutta pohjois-karjalassa tms...niin ERIHÄN SEN PIDÄKKÄÄN, SE ON SATUA, sarjan tarkotus on saada katsoja nauttimaan ja hyvälle tuulelle ja siinä se onnistuu TÄYDELLISESTI!
-anni

26.12.2007 21:57
Mikä on tunnus kappaleen nimi?
ois mukava tietää kun kuullostaa niin mukavalta...

26.12.2007 21:06
Palutetta
Tämähän on loistava palautesivu, kun kukaan tekijöistä ei kommentoi mitään.

22.12.2007 00:07
Tunnusbiisi
Mikä mahtaa olla ainakin alussa ja lopputekstien aikana soiva melodinen kappale?

19.12.2007 21:43
Hotelli
Sarjan hotelli on ollut sairaala, mutta mikä sairaala ja missä??

19.12.2007 12:22
Kuvauspaikat
Muut kuvauspaikat näyttävätkin kovin tutuilta, mutta missä Pauli Puhakan pihapiirin kohtaukset on kuvattu? Vai onko se salaisuus??

15.12.2007 08:29
Amanda
Jos Amanda on kesätöissä ( siis opiskelija) ei hän kovin vanha siinä vaiheessa ole.
ellei ole aikuisopiskeilija sitten?
Minusta sarja on todella hyvin tehty.
Esim. kuvataiteessa työ on silloin "pureva" kun jättää katsojallekin pohdittavaa. eli ei liian valmiiksi pidä tehdä.
Pölönen on onnistunut siinä tosi hyvin.
terv taiteilija

15.12.2007 00:42
Palautetta
Ikävä tästä sarjasta sanoa miinuspalautetta, mutta olisitte hankkineet todellakin Amandan paikalle jonkin vanhemman näköisen tytön. Netistä piti ihan katsoa ja ikää hänellä oikeasti jo 17, mutta kasvoista tasoltaan 13-14 ja puhe tyylikin hieman lapsen oloinen.

14.12.2007 21:06
palaute
Karjalan Kunnailla on tosi hauskaa katsottavaa. Näyttelijät osaavat hommansa ja voip olla, että kuvauksissa on ollut hauskaa.
Mutta minua vähän ihmetyttää päähenkilöiden, siis tämän hotellinperijän ja Hannan ikäero. Ei kai tämä Laura oikeasti ole niin nuori kuin kesäheinäinen roolihenkilönsä on mutta Jake on kyllä elähtäneen rattopojan näköinen. Jotenkin tämä pariskunta ei vain kolahda yhteen.
Hotellin vastaanottotyttö on myös niin lapsen oloinen että tekee mieli usuttaa työsuojeluasiamiehet Miikkulaan: siellä käytetään lapsityövoimaa ja vielä yötöissä.
Pidän Pölösen töistä, kansalähesiä, herkullisia aiheita. Mutta silmää toivon roolimiehitykseen.

12.12.2007 21:55
Ei toiminut ainakaan tänään
Yhdyn edelliseen. Olipa tosi pitkästyttävä juhannus. Oikeastaan ei tapahtunut mitään. Sitä tavallista suomalaista TV-sekoilua. Aivan fantastiset maisemat, mutta pitäisi juonenkin toimia.

12.12.2007 21:44
Hyvät näyttelijät, mutta........
Sarjassa on hyvät näyttelijät, mutta kun se vaan ei toimi. Kunnon käsikirjoitus takaisi sarjalle varmat jatkot!! Uuvuttavaa seurata sarjaa, missä puitteet ok sisältö ei.
Terv ex katselija

12.12.2007 15:47
Ehdotus: Näyttelijätyö
Olisi mukava, jos näyttelijätyön ruotimiselle saataisiin ketju oman otsikon alle, niin silloin ei sekoittuisi roolihahmot ja näyttelijöiden suoritus

10.12.2007 12:26
sairaala
kyseinen "hotelli" on todellakin kontioniemen vanha sairaala

9.12.2007 19:01
Tosi hyväsarja
Ihan kuin -60 luvulla pikku kylissä oli samanlaista, kylän kuppila oli paikka johon kyläläiset kokoontui, Siellä "puitiin" kaikkia kylän tapahtumia juurta jaksoin.
Itsekin sellaisessa eläneenä tykkään sarjasta paljon.
Jatkoa sarjaan.

9.12.2007 16:54
Ihana sarja
Tällaista suomalaista sarjaa olen kaivannutkin! Sarjassa ihania erilaisia persoonia ja tuodaan ihanasti esille Suomen kaunista luontoa. Saa hymyn naamalle joka kerta. Piristysroiske tähän kaamos aikaan. Toivottavasti jatko-osiakin olisi luvassa...
Ensimmäinen suomalainen sarja jota todellakin haluaa seurata, eikä vain jos sarja sattuu telkkarista tulemaan tvn ääressä ollessa.

9.12.2007 12:31
Mahtava sarja
Ihanaa nähdä suomalaista osaamista ja luontoa. Olen todella ihastunut sarjaan. Jatko osia näkisimme varmasti moni mielellämme. Musiikki on myös ihanaa. Varsinkin ohjelman tunnusmusiikki.

8.12.2007 12:25
Roosa
Minä ihmettelen myös sitä, että Roosaa näyttelevän tytön nimeä ei ole julkaistu missään. Miksi? Tuskin hän pelkästään avustaja on koska on ihan vuorosanojakin... Ja onhan muutkin lapset esitelty.

2.12.2007 17:55
moi
sitä mie vaa tässä olisi vihjannu, että olis tosi kiva kuulla semmosta pohjoiskarjalaista murretta, ku kerta siellä päi liikuttaan.. ottakkaa mallii kaitsusta!! ja sitä kiroilua ehkä vähän vähemmä!

30.11.2007 22:41
hyvä hyvä
Mukava seurata taas raikasta maalaissarjaa, jossa ihmisten aitous ja kauniit maisemat yhdistyvät. Näitä kaupunkilaishömppiä ja väkisin väänneltyjä ihmissuhdesotkuja on tarpeeksi nähty.

29.11.2007 23:10
Suomalaisuus on hyve!
Tämmöinen vanhempi äijä nauttii sarjasta. Maisemat ovat kuvauksellisia ja niitä on hyödynnetty hyvin. Leikkaus on mainiota. Miksi jäin heti katsomaan? Ne helekatin räyhäsarjat ja hirvittävän kova meno kyllästyttävät. Tästä sarjasta nauttii ja voi rentoutua tv:n ääressä. Sarjan hyvät tyypit nostavat paljon muistoja mieleen vastaavista ihmisistä. Hyvä, että Pölönen pitää linjansa. On edes joku, joka ajattelee ja toteuttaa töissään myös meidän toiveet kunnon suomalaisella sarjalla. Niin, meitä on aika paljon!

29.11.2007 22:16
Lyylin kotisivut
Lyylille omat kotisivut, Kiitos

29.11.2007 15:14
hotelli
sairaala.

29.11.2007 15:06
hotelli ???
Mikä rakennus sarjan "hotelli" on tai on ollut todellisuudessa.

28.11.2007 22:39
Ihana kun näkee myös ulkomailla
Näin ulkosuomalaisena on ihana nähdä suomalaista "aitoa elämää" ja huumoria parhaimmillaan myös ulkomailla. Vähentää koti-ikävää kivasti. Kiitos!

28.11.2007 22:01
Roosa
Kummallista, ettei koko tyttöä ole mainittu missään! Kuka, kenen tyttö ja mistä?

28.11.2007 20:59
pientä tekstiä?
Saat tekstin niin suureksi kuin haluat pitämällä ctrl-näppäintä alhaalla ja pyörittämällä hiiren rullanäppäintä!
Terveisin "Mummeli"

28.11.2007 19:03
Eipä todellakaan Kuhmossa
Eipä todellakaan Kuhmossa puhuta karjalan murretta, kas kun siellä puhutaan kainuun murretta, ja sehän on aivan eri asia.

28.11.2007 16:02
Kiitosta
Kiitos YLElle tästä(kin) sarjasta. Nautin tasaisesta ja suomalaisesta sarjasta, jossa ollaan ihmisiä. Kiitos! :)

27.11.2007 14:03
Hyvä sarja
Kyl mää tykkäsin, sitä paitsi ei lieksassa tai saatika kuhmossakaan puhuta karjalaa, se on jottai siltä väliltä.
Hieno suoritus. Paljon terkkuja!!

24.11.2007 16:04
Huononäköinen
Ei ole televisiosarjan vika, mutta sivuston ehkä.
Kuten sanoin, esimerkiksi Kotikadun keskustelussa on paljon isompi fontti käytössä. No, kunhan aika kuluu, voi olla että tämäkin asia paranee.

24.11.2007 15:49
Vastaus elikkäs vinkki
Voit halutessasi laittaa myös nimimerkin. Isommaksi saat tekstin painamalla control(ctrl) näppäintä ja +(merkki) näppäintä yhtä aikaa. Ei taida olla tv-sarjan vika, jos teillä on huono näkö.

22.11.2007 23:03
Sarjaa tulee nyt ensin 12
Sarjaa tulee nyt ensin 12 jaksoa, viikottain 21.11. alkaen!

22.11.2007 23:02
Karjalan kunnailla sarjaa on
Karjalan kunnailla sarjaa on tehty 12 jaksoa, jotka esitetään viikottain 21.11. alkaen

22.11.2007 15:04
Lyyli-koira
Onkos Lyylin Foliant´sin kennelistä Tuusniemeltä? Tietääkös kukaan?
Meillä on Foliant´sin bernhardilainen ja yhdennäköisyys Lyyliin on suuri, vaikkakin omamme on hieman Lyyliä vanhempi :) olisi vain kiva tietää :D

22.11.2007 15:01
Lyyli-koira
Onkos Lyyli Foliant´sin kennelistä Tuusniemeltä? Tietääkös kukaan?
Meillä on Foliant´sin kennelistä bernhardilainen ja yhdennäköisyys Lyyliin on aika suuri, vaikkakin koiramme onkin vähän vanhempi kuin Lyyli.:)

22.11.2007 14:41
Montako jaksoa?
Ei sattunut simääni, että kuinka monta jaksoa on tiedossa? Entä tuotantokautta?
pulukka 22.11.2007 14:36
Näyttelijöiden nimet on
Näyttelijöiden nimet on nyt lisätty tuonne henkilökuvausten yhteyteen

22.11.2007 14:04
Miikkulan kartta?
Kävin kesällä kuvauspaikalla ja nauroin katketakseni Miikkulan kartalle. Siinä oli tosi hauskasti hämmennetty Pohjois-Karjala uuteen uskoon. Voiskos kartan saada kuvagalleriaan?

22.11.2007 13:13
Nettisivujen fonttikoko
Tällaista ikääntynyttä mutta innostunutta keskustelijaa ärsyttää kyllä näiden sivujen pieni kirjasin verrattuna esimerkiksi Kotikadun keskustelupalstaan. Ei tällaista kovin mielellään pitempään tihrua!
Minusta olisi myös kiva, jos täällä voisi valita nimimerkin tuon pelkän Anonymous-nimen sijaan.

22.11.2007 11:30
Näyttelijät henkilöiden yhteyteen
Hei!
Sivut ovat muuten ihan toimivat, mutta olisi silti mukavaa, että näyttelijöiden nimet olisi mainittu henkilöiden yhteydessä. Ehkä toivotaan, että katsojat pitäisivät henkilöitä "oikeina ihmisinä", eivätkä ajattelisi näyttelijöitä heitä katsoessaan, mutta silti tuo ratkaisu ei minusta toimi.
Myös ehdottaisin sivuille uuttta osaa "jaksot", jossa olisi tuon lyhyen ennakkotekstin lidäkdi selostus kyseisen osan päätapahtumista, josta sen voisi vilkaista, ellei ole ehtinyt katsoa livenä tai netistä.
Tahdon asia-sivuilla oli näin ja minusta se toimi siellä hyvin.

22.11.2007 09:47
Kyläelämää elävässä kylässä
Todella hienoa, että Suomesta tulee sarja, jossa tuodaan esiin
kyläelämää elävästä kylästä.
Hauskoja tyyppejä, Sahis kaikista parhain, odotan jännityksellä,
mihin tarina meitä talven aikana kuljettaa..

21.11.2007 23:39
Lyyli koira
Lyyli on sarjan tuottajan koira, oikealta nimeltäänkin Lyyli.
Humppakin vilahtelee kyllä Miikkulassa, hauskan näköinen harmaa karvaturri!

21.11.2007 22:44
Lyyli koira
Sarjaa katsoessani luulin että tämä koira on nyt SE Pölösen Humppa niminen koira? Ei siis ole vai?

21.11.2007 22:01
Lyyli-koira
Tietääkös kukaan ketkä ovat Lyylin kasvattaneet?

Lähetä linkki

Esitysaika

Keskiviikkoisin klo 21.00
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys


Jaksot 1-12 ovat saatavilla myös DVD:llä.

YLE Areena

YLE Areena

Sarjan jaksot julkaistaan Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.
Huom! Areenan kautta sarjaa voi seurata myös ulkomailta.