yle.fi

Roseniusten oma sivu

  

Martti Rosenius

Martti Rosenius saapui Miikkulaan 70-luvun alussa, ylilääkäriksi Miikkulan sairaalaan. Hän meni naimisiin entisen ylilääkärin tyttären kanssa ja he saivat Jaken. Sairaalan lopetettua Roseniuksen vaimo teki siitä hotellin ja Rosenius siirsi vastaanottonsa kylälle.

Viime vuodet Rosenius on ollut salasuhteessa kylän opettajan Kirstin kanssa. Rosenius ei tiedä mitä tehdä kun hänen yksinkertaiseksi kuvittelemansa perunkirjoitus muuttaa kaiken. Testamentin sisältö onkin aivan erilainen mitä hän kuvitteli.

 

 Tohtorila

Jake Rosenius

Jake on horoskoopiltaan leijona. Hän on hurmaava, positiivinen, mutta räjähdysherkkä maailmanmies. Hän on aina harrastanut kauniita naisia ja nopeita autoja. Jake on ekonomi ja on sekä opiskellut että työskennellyt Jenkeissä matkailu-alalla.

Hänen äitinsä toivoi Jakesta hotelliinsa jatkajaa, mutta onko Jakessa vielä sitä suomalaista junttia, joka viihtyy maalla, metsässä ja hiljaisuudessa?
Jake rakastuu kenties ensimmäisen kerran elämässään oikeasti tavatessaan Hannan. Mutta ovatko Hanna tai Miikkulan kylän kohtalo tarpeeksi tärkeitä hänelle?

Jaken suurin selvittämätön asia on hänen suhteensa isäänsä Martti Roseniukseen. Martin elämäntyyli ja Jaken äidin kohtelu ovat kylmettäneet Jaken. Voiko Jaken ja Martin välille syntyä sopua? Kaikkien vuosien jälkeen....

 

> Paluu

Lähetä linkki

Esitysaika

Keskiviikkoisin klo 21.00
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys


Jaksot 1-12 ovat saatavilla myös DVD:llä.

YLE Areena

YLE Areena

Sarjan jaksot julkaistaan Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.
Huom! Areenan kautta sarjaa voi seurata myös ulkomailta.