yle.fi

Kaneli-suklaamarenkisuukot

Kaneli-suklaamarenkisuukot

    2
2,5 dl 
1/4 tl
125 g
    1 dl
      

valkuaista 
sokeria 
jauhettua kanelia
sulatettua suklaata
smetanaa


 

1. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri pienissä erissä vatkaten joukkoon vähän kerrallaan vaahto on kovaa ja kiiltävää. Lisää kaneli.
2. Pursota leivinpaperille pieniä ruusukkeita ja paista 130-asteisessa
uunissa vaaleiksi ja rapeiksi. Paistoaika n. 30 minuuttia.
3. Sulata suklaa ja sekoita smetana joukkoon. Liitä kaksi marenkia toisiinsa massan avulla.
4. Voit koristella marengit sulatetulla suklaalla pursottamalla raitoja niiden päälle.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä