Puolukkavanukas ja puolukkasurvos
Puolukkavanukas ja puolukkasurvos
150 g 75 g 3 2 rkl 2 dl 1dl |
perattuja puolukoita |
1. Pane liivakot likoamaan kylmään runsaaseen veteen vähintään 10 minuutiksi. Purista sitten hyvin vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
2. Pane puolukat ja sokeri tehosekoittimeen ja jauha soseeksi. Sekoita sose huolellisesti kermaviiliin.
3. Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
4. Sekoita liivateliemi puolukka-kermaviiliin ja välittömästi sen jälkeen kermavaahto.
5. Pane sopiviin annosvuokiin ja jäähdytä kylmässä.
6. Kumoa lautasille tai tarjoile suoraan annosmaljasta
Valmistusaika 30 minuuttia.
Puolukkasurvos
300 g |
puolukoita |
1. Murskaa sokeroidut puolukat esim. haarukalla ja anna mehustua jääkaapissa. Valmistusaika 15 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan