Rosépippurijäätelöä
Rosépippurijäätelöä
1 l 1 rkl |
vaniljajäätelöä |
1. Anna jäätelön pehmetä hieman huoneenlämmössä. Sekoita rosépippurit joukkoon.
2. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka ensin leivinpaperilla ja sitten kakkupohjilla. Kostuta kakkupohjat sokeriliemellä.
3. Levitä maustettu jäätelö varovasti kakkupohjien päälle ja laita kakkupohjasta vielä kansi.
4. Aseta vuoka pakastimeen ja leikkaa tarjolle, kun jäätelö on hieman kovettunut.
Kirsikkahilloke
400 g 2 dl 1 |
pakastekirsikoita |
1. Sulata kirsikat ja laita ne sokerin sekä kanelitangon kanssa kattilaan.
2. Keitä n. 5 minuuttia ja tarjoile rosépippurijäätelön kanssa.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan