yle.fi

Suklaa-tryffelikakkua ja marinoitua persikkaa

Suklaa-tryffelikakkua ja marinoitua persikkaa

200 g
  50 g

300 g
150 g

100 g
100 g

digestivekeksejä jauhettuna
voita

ranskankermaa
tummaa suklaata

kermaa
tummaa suklaata
rouhittua minttusuklaata

 

Pohja:  Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Laita seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Täyte:  Sekoita keskenään sulatettu suklaa ja ranskankerma. Kaada täyte vuokaan ja hyydytä pakastimessa n. 10 minuuttia.
Kuorrute:  Sulata kuorrutteen ainekset kattilassa, jäähdytä hieman ja kaada hyytyneen kakun päälle. Ripottele minttusuklaakuorrutteen päälle.

Marinoitua persikkaa

200 g
 
      
    

säilykepersikoita (sokeriliemessä)
minttua, basilikaa

 

Kuutioi persikat ja lisää hienonnetut yrtit. Anna maustua 10 minuuttia.
Valmistusaika 5 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä