Suklaa-tryffelikakkua ja marinoitua persikkaa
200 g
300 g 100 g |
digestivekeksejä jauhettuna ranskankermaa kermaa |
Pohja: Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Laita seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Täyte: Sekoita keskenään sulatettu suklaa ja ranskankerma. Kaada täyte vuokaan ja hyydytä pakastimessa n. 10 minuuttia.
Kuorrute: Sulata kuorrutteen ainekset kattilassa, jäähdytä hieman ja kaada hyytyneen kakun päälle. Ripottele minttusuklaakuorrutteen päälle.
Marinoitua persikkaa
200 g |
säilykepersikoita (sokeriliemessä) |
Kuutioi persikat ja lisää hienonnetut yrtit. Anna maustua 10 minuuttia.
Valmistusaika 5 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan