yle.fi

Gratinoitu mustekala

Gratinoitu mustekala

  1/2
200 g
200 g
  50 g 

täysjyväpatonki
mustekalaa keitettynä
kirsikkatomaatteja
juustoraastetta
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria

 

1. Leikkaa patongista n. 2 cm:n paksuisia siivuja ja voitele ne oliiviöljyllä.
2. Leikkaa kirsikkatomaatit siivuiksi ja asettele ne leivän päälle.
3. Paloittele mustekaloja ja laita leivälle.
4. Lisää lopuksi mausteet ja juustoraaste .Grillaa nopeasti 250-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa.

Valmistusaika 15 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä