Parmesaani-savusiikakupit
Parmesaani-savusiikakupit
1 dl 150 g 200 g |
smetanaa |
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla.
2. Ripottele juustoa ohut kerros paperille pyöreiksi kiekoiksi . Käytä muottia avuksi.
3. Paista juustoja uunissa kunnes ne hieman sulavat ja saavat väriä.
4. Irrota juustot lastalla yksitellen ja aseta esim. espressokupin päälle ja paina sormella keskeltä, jotta juustosta muodostuu kuppi.
5. Jos toiset juustokiekot ehtivät kovettua pellillä, voit käyttää niitä pikaisesti uudelleen uunissa jolloin ne pehmenevät.
6. Vatkaa smetana kovaksi vaahdoksi ja sekoita savusiika sekä tilli joukkoon. Mausta ja tarjoile parmesaanikupeista.
Valmistusaika 25 minuuttia
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan