Passiohedelmällä marinoitua lohta ja avokadoa
400 g 2 kpl |
lohifileetä |
Marinadi
1 dl 1 rkl 2 rkl |
passiohedelmän mehua |
1. Kuutioi punasipuli ja lohi pieneksi kuutioksi ja sekoita keskenään.
2. Aja marinadin ainekset tehosekoittimessa ja siivilöi kalan sekaan. Lisää ruohosipuli ja anna maustua 15 minuuttia.
3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, valkopippuria.
4. Kuori avokadot ja ota liha talteen lusikan avulla
5. Sekoita avokadot soseeksi ja lisää sitruunan mehu, sokeri ja hieman suolaa.
6. Tarjoile mallasleivän kera.
Valmistusaika 15 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan