yle.fi

Passiohedelmällä marinoitua lohta ja avokadoa

Passiohedelmällä marinoitua lohta ja avokadoa

400 g
    2        

    2 kpl
    1 rkl
    1

      
       
    

lohifileetä 
punasipulia 
hienonnettua ruohosipulia
kypsää avokadoa 
sokeria
sitruunan mehu 
suolaa, 
vastajauhettua valkopippuria  
mallasleipää

 

Marinadi

    1 dl
    1 rkl
    2 rkl
 
   

passiohedelmän mehua
sokeria
soijaa
pala inkivääriä

 

1. Kuutioi punasipuli ja lohi pieneksi kuutioksi ja sekoita keskenään.
2. Aja marinadin ainekset tehosekoittimessa ja siivilöi kalan sekaan. Lisää ruohosipuli ja anna maustua 15 minuuttia.
3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, valkopippuria.
4. Kuori avokadot ja ota liha talteen lusikan avulla
5. Sekoita avokadot soseeksi ja lisää sitruunan mehu, sokeri ja hieman suolaa.
6. Tarjoile mallasleivän kera.

Valmistusaika 15 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä