Rapuliemi
1 l |
vettä |
|
1. Pane kuoret ämpäriin ja murskaa ne hyvin esim. perunanuijalla.
2. Leikkaa vihannekset pieniksi kuutioiksi ja hauduta voissa miedolla lämmöllä ruskistamatta 10 minuuttia yhdessä tomaattisoseen kanssa.
3. Lisää murskatut ravunkuoret, vesi kala/kanaliemi ja paloitellut tomaatit. Kuori kiehumisen alkaessa huolellisesti pinnalle kerääntynyt vaahto pois ja laita kattilaan tillin- ja persiljan varret sekä timjamin oksa.
4. Keitä lientä puoli tuntia, siivilöi ja mausta suolalla.
Valmistusaika 45 minuuttia.
200 g |
villiriisiä |
1. Laita riisi kiehuvaan veteen ja hauduta kunnes vesi on haihtunut.
2. Lisää rapuliemi ja keitä kypsäksi.
3. Mausta lopuksi suolalla.
Valmistusaika 15 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan