Rosmariinisiikaa
Rosmariinisiikaa
4 kpl 1 dl 1 |
siikafileitä à 120 g |
1. Poista kalafileistä ruodot sekä vatsarasva.
2. Leikkaa nahka puolelle viiltoja terävällä veitsellä ja laita jokaiseen viiltoon yksi rosmariinin lehti. Mausta fileet suolalla sekä valkopippurilla.
3. Laita voita/rypsiöljyä paistinpannulle. Aseta kalafileet nahkapuoli alaspäin pannulle ja anna ruskistua, kunnes ne ovat lähes kypsiä.
4. Lisää leipä, sitruunanmehu ja –kuori pannulle ja käännä fileet.
5. Anna leipien ruskistua hieman, samaan aikaan kala kypsyy loppuun ja tarjoile heti.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan