Sitruksella marinoituja jättiravunpyrstöjä
Sitruksella marinoituja jättiravunpyrstöjä
16 kpl |
jättiravunpyrstöjä |
majoneesi: 2 dl majoneesia, mintunlehti hienonnettuna, suolaa, mustapippuria
1. Kuori ravunpyrstöt ja poista suoli leikkaamalla selkäpuolelle pieni viilto ja vetämällä suoli pois.
2. Sekoita ravut, limen mehu ja kuori keskenään ja anna maustua 20 minuuttia.
3. Valmista majoneesi sekoittamalla ainekset keskenään.
4. Kuutioi tofu. Laita raaka-aineita vuorotellen varrastikkuihin, sivele öljyllä ja grillaa nopeasti raitaparilalla tai grillissä. Mausta suolalla.
5. Tarjoile romainesalaatin ja minttumajoneesin kanssa.
Valmistusaika 30 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan