Tyrnimarinoitua lohta
400 g |
lohifilettä |
Viipaloi lohifile (poistettu kaikki ruodot) viistoiksi isoiksi ohuiksi viipaleiksi Tarvitset noin 100 g lohta kutakin ruokailijaa kohti. Viipaleet asetetaan vadille ja maustetaan suolalla ja pippurimyllyllä (vähän valkopippuria) molemmin puolin.
Lohipalat sivellään päältä marinadilla ja koristellaan rouhitulla rosépippurilla ja pienillä kauniilla tillinoksilla. Anna lohen maustua puolisen tuntia.
2 dl 2 dl |
maapähkinä- tai rypsiöljyä |
Tyrnietikka
1/2 dl 1/2 rkl 1 dl 1/2 dl |
raakaa tyrnimehua |
Kiehauta vesi ja sokeri, jäähdytä kylmäksi. Sekoita kaikki aineet
keskenään ja säilytä suljetussa astiassa viileässä.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan