Vanhanajan silakkarullat
Vanhanajan silakkarullat
600 g |
silakkafileitä |
1. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli.
2. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle
reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta.
Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten
paistinpannuun.
3. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli.
4. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi pannuun ja
kuumenna liedellä miedolla lämmöllä, kunnes liemi on lähes
kiehumispisteessä.
5. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.
Valmistusaika 20 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan