Molekyyliankaa appelsiinikastikkeessa
|
ankareisiä |
Välineet: injektioruisku ja -neula (esimerkiksi kinkunsuolausruisku)
paistinpannu, mikroaaltouuni
1.Liuota likööriin suolaa ja uuta siihen aromiaineita rouhitusta mustapippurista.
2.Paista lihaan rapea pinta nopeasti kirkastetussa voissa hyvin kuumalla pannulla.
3.Injektoi paloihin suolalla ja pippurilla maustettua likööriä noin 10 millilitraa/pala.
4.Kuumenna paloihin mikroaaltouunissa suljetussa astiassa miedossa teholla, kunnes liha on täysin kypsää.
Resepti saatu elintarvikealan kemisti Anu Hopialta, joka on soveltanut sen kirjasta Hervé This, Kitchen mysteries – revealing the science of cooking.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan