yle.fi

Seesamkuorrutettua broilerinrintaa ja haudutettua koipea ja kasviksia

 

1 kpl  
500 g
300 g
200 g
     2
100 g
     1  
    0,5 dl 

kokonainen broileri
paloiteltuja porkkanoita
paloiteltua sipulia
paloiteltu purjoa
laakerinlehteä
seesaminsiemeniä
kananmuna
oliiviöljyä

maustepippuria,
rosmariinia, salviaa
suolaa

 

1. Irrota broilerin koivet ja rintalihat. Säästä ranka.
2. Leikkaa koipi kahteen osaan koipi- ja reisiluun välistä.
3. Ruskista kasvikset, maustepippuri, laakerinlehdet, salvia ja rosmariini oliiviöljyssä.
4. Lisää koipiosat.
5. Ruskista vielä hetki ja lisää ranka sekä vettä niin, että tuotteet peittyvät.
6. Lisää hieman suolaa ja keitä miedolla lämmöllä 1 tunti.
7. Poista rintafileistä nahka ja voitele ne kananmunalla.
8. Mausta suolalla ja pyörittele seesaminsiemenissä.
9. Ruskista rinnat pannulla ja kypsennä 200 asteen uunissa 10 minuuttia.

.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä