Fenkolikeitto
Fenkolikeitto
600 g 200 g 2 1 2 dl 1/2 1 rkl 1 rkl 1 |
tuoretta fenkolia |
1. Poista fenkolista kanta ja paloittele pieneksi.
2. Freesaa sipulit, perunat ja fenkolit kattilassa tilkassa öljyä.
3. Laita tähtianis ja yrtit kuitukangasliinan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös suodatinpaperia. Lisää nyytti kattilaan. (Näin tuotteet eivät sotkeudu keiton joukkoon, mutta maustavat keiton) .
4. Mausta suolalla ja valkopippurilla sekä sokerilla.
5. Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät ja keitä 15 minuuttia.
6. Lisää kerma ja kiehauta.
7. Soseuta tehosekoittimella, siivilöi ja mausta sitruunan mehulla.
Valmistusaika 25 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan