yle.fi

Kurpitsakeitto

Kurpitsakeitto

400 g 
    1
    1rkl
    1 l
         

kurpitsaa 
sipuli hienonnettuna 
fariinisokeria 
kasvislientä
tilkka rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria

 

1. Kuori ja paloittele kurpitsa.
2. Freesaa sipulit ja kurpitsat kattilassa pienessä määrässä öljyä.
3. Mausta ja lisää kasvisliemi. Keitä kunnes liemestä on jäljellä
puolet.
4. Soseuta ja tarjoile esim. maustetun jogurtin kanssa.

Valmistusaika 25 minuuttia

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä