yle.fi

Mintulla maustettua mangokeittoa ja inkiväärivaahtoa


     2
100 g 
     1 dl 
 0,5 dl
     1
    

kypsää mangoa 
kivettömiä viinirypäleitä 
vettä 
sokeria 
sitruunanmehu
minttua hienonnettuna 

2 dl kermaa
1 rkl sokeria
raastettua inkivääriä


 

1. Kuori mangot ja paloittele ne.
2. Soseuta mangot veden ja sokerin sekä sitruunanmehun kanssa tehosekoittimessa. Mausta mintulla.
3. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja mausta lopuksi inkiväärillä.
4. Laita paloitellut rypäleet lasinpohjalle, kaada keittoa päälle ja lopuksi kermavaahto.

Valmistusaika 10 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä