Helppo banaani-mansikkakakku
4 2 dl 1/2 dl 2 dl 11/2 tl |
kananmunaa |
Täyte
3 200 g 200 g 1 dl |
banaania |
Koristeluun: kermavaahtoa, suklaarouhetta, kookoshiutaleita, mintunlehtiä
1. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voisula.
2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää vaahdon sekaan kevyesti nostellen.
3. Paista kakkupohja voidellussa uunivuoassa 180 asteen uunissa n. 20 minuuttia. Voit todeta kypsyyden hammastikulla. Jos kakkuun painettaessa tikkuun ei jää kakkua kiinni niin se on kypsä.
4. Kumoa jäähtynyt kakku vuoasta ja leikkaa kolmeen osaan.
5. Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset reilusti keskenään.
6. Kostuta kakkupohjaa sitruuna-sokeriliemellä.
7. Levitä täytettä kerrosten välille ja koristele kakku ainoastaan pinnalta kermavaahdolla, kookoshiutaleilla ja suklaarouheella.
Valmistusaika: 40 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan