Porkkanakakku ja valkosuklaa-kinuskia
Porkkanakakku ja valkosuklaa-kinuskia
3 3 dl 3 dl 2 tl 3 tl 4 dl 150 g |
munaa |
valkosuklaa-kinuski
100 g sokeria
100 g kuohukermaa
50 g valkosuklaata
vaniljajäätelöä
1. Vaahdota munat ja sokeri.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
3. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta,
porkkanaraastetta ja rasvaa.
4. Sekoita tasaiseksi.
5. Vuoraa korkealaitainen kakkurengas, jonka halkaisija on 5 cm,
leivinpaperilla ja laita massaa puoleen väliin.
6. Paista 200 asteisessa noin 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Valmista
sillä aikaa kuorrutus.
7. Paahda sokeri pannulla ruskeaksi ja lisää kerma. Anna hautua 5 minuuttia
ja lisää valkosuklaa. Kuorruta porkkanakakut.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan