yle.fi

Arton helpompi makkara

 

200 g 
200 g
     1
     1
     1
     1 tl
     1 tl
     2 dl

porsaanjauhelihaa
kalkkunan lihaa hiennonnettuna
sipuli hienonnettuna
valkosipulinkynsi hienonnettuna
punainen chili hienonnettuna
paprikajauhetta
sokeria
kasvislientä
tuoretta rakuunaa, suolaa,
vastajauhettua valkopippuria

 

1. Sekoita kaikki ainekset ja aseta massa pursotinpussiin.
2. Levitä massaa kelmun päälle ja kääri tiukaksi rullaksi.
3. Kypsennä rullia poreilevassa vedessä n. 8 minuuttia.
4. Jäähdytä , avaa rullat ja paista pannulla kaunis väri.

Valmistusaika 30 minuuttia.

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä