Hirvipataa ja muhennettua savonijinkaalia
600 g 20 g 2 rkl 1 2 100 g 100 g 100 g 100 g 2 dl 2 rkl |
hirvenpaistia |
1 . Kuutioi hirvenpaisti ja ruskista se kuumassa padassa voissa. Nosta lihat pois padasta.
2. Lisää tomaattipyree, hienonnetut yrtit ja kasvikset. Freesaa kunnes, saavat hieman väriä.
3. Lisää lihat takaisin pataan, samoin punaviini.
4. Keitä kunnes viinistä on jäljellä tilkka padan pohjalla ja lisää sitten vettä, niin että tuotteet peittyvät.
5. Lisää hyytelö, suola ja pippuria. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla n. 45 minuuttia. Kuori tarvittaessa pinnalle kertyvä vaahto ja lisää vettä tarpeen mukaan.
300 g 1 1 100 g 1 dl |
savoijinkaalia suikaleina |
1. Laita pekonit kylmään kasariin ja paista pikku hiljaa rapeaksi.
2. Lisää sipulit ja kaalit. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan