Juustokebakot
Juustokebakot
200 g 100 g 1 kpl 50 g 1 1 20 g |
naudanpaistijauhelihaa |
1. Sekoita keskenään jauheliha, kananmuna, sipulit ja vedessä turvotetut
korppujauhot. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.
2. Sekoita massa tasaiseksi ja paista koepala maun tarkistamiseksi.
3. Muotoile kostutetuin käsin massasta puikulan muotoisia paloja, aseta
juustopallo massan sisään ja paista pannulla voissa ja kypsennä loppuun 180
asteen uunissa.
4. Voit kypsentää kebakot ja kesäkurpitsa-perunapaistoksen samaan aikaan.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan