yle.fi

Juustokebakot

Juustokebakot

200 g
100 g
    1 kpl
  50 g
   
   1
   1   
  20 g  

naudanpaistijauhelihaa
minimozzarellaa (palloja)
kananmuna
korppujauhoja (turvotetaan 1 dl vedessä)
sipuli hienonnettuna
valkosipulinkynsi hienonnettuna
voita
suolaa, valkopippuria
cocktailtikkuja

 

1. Sekoita keskenään jauheliha, kananmuna, sipulit ja vedessä turvotetut
korppujauhot. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.
2. Sekoita massa tasaiseksi ja paista koepala maun tarkistamiseksi.
3. Muotoile kostutetuin käsin massasta puikulan muotoisia paloja, aseta
juustopallo massan sisään ja paista pannulla voissa ja kypsennä loppuun 180
asteen uunissa.
4. Voit kypsentää kebakot ja kesäkurpitsa-perunapaistoksen samaan aikaan.

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä