Porocarpaccio
Porocarpaccio
100 g
|
jäädytettyä poron sisäpaistia |
1. Anna poronpaistin sulaa jääkaapissa kohmeiseksi, niin että se on hyvä leikata. Leikkaa se mieluiten leikkelekoneella ohuiksi viipaleiksi. Leikaa niin paljon, että koko ison lautasen/vadin pohja peittyy lihasta.
2. Sekoita majoneesiin Worcherstershire-kastike (sen pitää olla myös kirpeähkö). Tarvittaessa lisää hyvää punaviinietikkaa tai nuorta balsamico-etikkaa.
3. Sirota lihan päälle parmesaaniraastetta, ruohosipulia, kaprikset ja muutama murunen Guèranden suolaa.
4. Pane majoneesi kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Leikkaa kärjestä hyvin pieni pala pois ja pursota lihan päälle ohutta raitaa.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan