Rosépippurilla maustettua poronpaistia
Rosépippurilla maustettua poronpaistia
1 |
poron sisäpaisti (n. 600 g) |
1. Poista paistista ylimääräiset kalvot. Mausta paisti hyvin suolalla sekä mustapippurilla.
2. Ruskista nopeasti kuumalla pannulla molemmin puolin pienessä määrässä voita.
3. Nosta paisti uunivuokaan.
4. Sulata voi ja sokeri kattilassa ja lisää rosépippurit. Kaada seos uunivuokaan siten, että pippureita jää poron pintaan. Peitä vuoka foliolla.
5. Työnnä paistin paksuimpaan kohtaan sisälämpömittari. Kypsennä
150-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 58 astetta. Valele paistia kypsennyksen aikana roseepippuri-voisulalla.
6. Nosta paisti pois uunista ja anna sen vetäytyä 15 minuuttia. Leikkaa tarjolle.
Valmistusaika 25 minuuttia
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan