yle.fi

Kukkakaalirisotto


 200 g  
     1
     1 
 100 g   
  1,5 dl
   50 g
   

risottoriisiä 
hienonnettu shalottisipuli 
hienonnettu valkosipulinkynsi 
kukkakaalia pieninä nuppuina 
valkoviiniä 
raastettua parmesanjuustoa
hienonnettua timjamia
suolaa, vastajauhettua valkopippuria
hieman sokeria
voita

 

1. Fresaa sipulit, kukkakaalit ja hienonnettu timjami kattilassa. Mausta seos.
2. Lisää myös riisi ja kuullota hetki.
3. Lisää valkoviini ja anna kiehua kuivaksi.
4. Lisää vähitellen vettä koko ajan sekoittaen kunnes riisi on sopivan kypsää.
5. Lisää lopuksi raastettua parmesanjuustoa.
6. Muista, että risoton tulee olla hieman juokseva eli siinä saa olla nestettä reilusti.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä