Tonnikalaa ja rakuunapastaa Provencen tyyliin
Tonnikalaa ja rakuunapastaa Provencen tyyliin
600 g |
tuoretta tonnikalaa |
600 g |
tuorepastaa keitettynä |
1. Sekoita pastan sekaan sitruunan mehu ja kuori, hienonnettu rakuuna sekä mausteet. 2. Kaada pasta uunivuokaan ja lisää kerma päälle
3. Leikkaa tonnikala neljään siivuun ja pyörittele valkoviinietikassa.
Anna maustua 10 minuuttia.
4. Laita kaikki ainekset pastan päälle uunivuokaan ja kypsennä
180-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Valmistusaika 40 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan