yle.fi

Tonnikalaa ja rakuunapastaa Provencen tyyliin

Tonnikalaa ja rakuunapastaa Provencen tyyliin

600 g
   2 rkl
   2
   2
   1
12
12
  1
 
    

tuoretta tonnikalaa 
valkoviinietikkaa 
laakerinlehteä 
limeä siivuina 
punasipuli viipaleina 
kirsikkatomaattia 
mustaa kivetöntä oliivia 
valkosipulinkynsi, hienonn.
timjamia, rypsiöljyä

 
pasta

600 g 
    1 
    1 dl  
    

tuorepastaa keitettynä 
sitruunan mehu ja kuori 
kuohukermaa
rakuunaa
suolaa
mustapippuria

 

1. Sekoita pastan sekaan sitruunan mehu ja kuori, hienonnettu rakuuna sekä mausteet. 2. Kaada pasta uunivuokaan ja lisää kerma päälle
3. Leikkaa tonnikala neljään siivuun ja pyörittele valkoviinietikassa.
Anna maustua 10 minuuttia.
4. Laita kaikki ainekset pastan päälle uunivuokaan ja kypsennä
180-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Valmistusaika 40 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä