yle.fi

Kyssäkaalisalaatti

Kyssäkaalisalaatti

400 g 
   50 g
    1 pnt
    1 
    1 dl
    1
         

kyssäkaalia 
retiisiä
rucolaa 
punasipuli 
jogurttia 
valkosipulinkynsi
sokeria, suolaa, mustapippuria

 

1. Kuori ja raasta kyssäkaali. Paloittele retiisit pienemmäksi.
2. Puhdista rucola huolellisesti . Kuori ja viipaloi punasipuli.
3. Sekoita jogurtti, hienonnettu valkosipuli ja mausteet keskenään.
4. Sekoita lopuksi kaikki ainekset keskenään.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä