Chili-ananashöystö
Chili-ananas
1 1 1/2 rkl 2 rkl 3 dl |
kypsä tuore ananas |
1. Valuta luonnonjogurtti kahvisuodatinpaperin avulla puoli tuntia.
2. Poista ananaksesta kova kanta ja vihreä yläosa. Leikkaa hedelmä neljään
osaan. Poista kustakin lohkosta puinen keskiosa ja leikkaa hedelmäliha sitten irti
kuorestaan. Lohko ananas reiluiksi paloiksi.
3. Halkaise chilipalko ja poista siitä kaikki siemenet. Hienonna chili.
4. Sulata voi pannussa ja kuullota chilisilppu. Lisää ananaslohkot ja sokeri. Paista kovalla lämmöllä muutama minuutti.
5. Nosta kuumat ananakset jälkiruokalautasille. Lisukkeeksi valutettua jogurttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan