yle.fi

Chili-ananashöystö

Chili-ananas

     1 
     1
  1/2 rkl
     2 rkl
     3 dl
    

kypsä tuore ananas
punainen chilipalko
 voita tai margariinia
ruokokidesokeria
maustamatonta jogurttia tai valutettua luonnonjogurttia

 

1. Valuta luonnonjogurtti kahvisuodatinpaperin avulla puoli tuntia.

2. Poista ananaksesta kova kanta ja vihreä yläosa. Leikkaa hedelmä neljään
osaan. Poista kustakin lohkosta puinen keskiosa ja leikkaa hedelmäliha sitten irti
kuorestaan. Lohko ananas reiluiksi paloiksi.

3. Halkaise chilipalko ja poista siitä kaikki siemenet. Hienonna chili.

4. Sulata voi pannussa ja kuullota chilisilppu. Lisää ananaslohkot ja sokeri. Paista kovalla lämmöllä muutama minuutti.

5. Nosta kuumat ananakset jälkiruokalautasille. Lisukkeeksi valutettua jogurttia.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä