yle.fi

Endiivi-vuohenjuustopatongit

Endiivi-vuohenjuustopatongit

  2
  1
  1 rkl
200 g
1/2 

endiiviä 
punasipuli siivuina 
sokeria 
vuohenjuustoa siivuina 
täysjyväpatonki
oliiviiöljyä

 
1. Leikkaa patongit siivuiksi ja voitele oliiviöljyllä.
2. Hienonna endiivit ja sekoita sokerin ja punasipulin kanssa. Asettele ne leivälle ja lisää pinnalle vuohenjuustoa.
3. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa. Tarjoile esimerkiksi ranskalaisen sipulikeiton kanssa.

Valmistusaika 15 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä