Endiivi-vuohenjuustopatongit
Endiivi-vuohenjuustopatongit
2 |
endiiviä |
1. Leikkaa patongit siivuiksi ja voitele oliiviöljyllä.
2. Hienonna endiivit ja sekoita sokerin ja punasipulin kanssa. Asettele ne leivälle ja lisää pinnalle vuohenjuustoa.
3. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa. Tarjoile esimerkiksi ranskalaisen sipulikeiton kanssa.
2. Hienonna endiivit ja sekoita sokerin ja punasipulin kanssa. Asettele ne leivälle ja lisää pinnalle vuohenjuustoa.
3. Paista 200-asteisessa uunissa kunnes juusto sulaa. Tarjoile esimerkiksi ranskalaisen sipulikeiton kanssa.
Valmistusaika 15 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan