Hunajamarinoidut valkosipunlinkynnet
500 g 1,5 dl
|
kuorittuja valkosipulin kynsiä vettä |
1. Mittaa vesi, viinietikka ja suola kattilaan.
2. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet ja keitä pari minuuttia.
3. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon hunaja, öjy, sitruunamehu ja chili.
4. Nostele kynnet pestyihin, kuivattuihin ja ilmatiiviisiin purkkeihin ja kaada liemi päälle.
5. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari päivää. Maku paranee ajan myötä.
6. Vinkki: purkkiin voi näön vuoksi laittaa vaikkapa timjamin oksan tai kokonaisen chilin.
7. Vinkki: maustunutta öljyä voi käyttää ruoanlaitossa .
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan