yle.fi

Karamellisoidut kasvikset


400 g
200 g     
200 g
     2 rkl
     3 rkl

 

punajuurta
lanttua
palsternakkaa
sokeria
rypsiöljyä suolaa, valkopippuria
hienonnettua rakuunaa

 

1. Kuori ja paloittele kasvikset isohkoiksi paloiksi.
2. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä.
3. Laita öljy pannulle ja lisää kasvikset, suola, pippuria ja sokeri. Anna kasvisten saada kaunis kiiltävä pinta.  Lisää lopuksi rakuuna.
Valmistusaika 30 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä