yle.fi

Pikantti valkokaali

Pikantti valkokaali

500 g 
  1,5 dl
     1 dl
   50 g
    
            

valkokaalia 
hienoa sokeria 
valkoviinietikkaa 
voita
suolaa ja murskattua mustapippuria

 

1. Kuumenna kattila ja lisää etikka. Anna kiehahtaa.
2. Lisää sokeri ja keitä hiljaa kunnes sokeri on liuennut ja liemi on kuin ohutta siirappia. 3. Lohko kaali, poista kanta, leikkaa ohuiksi suikaleiksi ja ryöppää merisuolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi. Kaada siivilään, ravista hyvin keitinvesi pois ja sekoita liemi joukkoon.
4. Lisää voi.
5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä