Tsatsiki
Tsatsiki
4 dl
1/2 |
maustamatonta jogurttia (esim. Bulgarian jogurtti) |
1. Valuta jogurttia jääkaapissa suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä ainakin 2 tuntia, mieluiten yön yli.
2. Pese kurkku ja raasta se karkealla terällä. Sirottele suola raasteen päälle ja itketä kurkkua 10 minuuttia.
3. Ota raaste käteen ja puristele sitä sormien välissä niin kauan, että kaikki neste valuu pois.
4. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
5. Yhdistä jogurtti, kurkkuraaste, valkosipulimurska ja oliiviöljy.
Sekoita ja anna tsatsikin vetäytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen
tarjoamista.
Valmistusaika 25 minuuttia.
Esitysaika
Ohjelma on päättynyt.
YLE Areena
Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan