yle.fi

Jaksot

15.11.2009 osa 1:

Jaro kertoo tavoitteistaan ja haaveistaan rallin ammattilaissaralla. Jaron ajo Uudenkaupungin rallissa sujuu aluksi todella hyvin, mutta auton kanssa ilmenee ongelmia.

Jaro tapaa mestarinsa Toni Gardemeisterin. Ensitapaamisessa Jaro antaa Tonille näytteen ajotaidoistaan.
Sannan ensimmäinen haaste on osallistua Tangomarkkinoiden esikarsintaan. Sanna on harrastanut laulamista jo pitkään ja opinnot Pop & Jazz Konservatoriossa ovat myös kehittäneet häntä laulajana, silti Sannaa jännittää osallistuminen Tangomarkkinoiden karsintaan. Sanna saa koulunsa bänditunnin jälkeen kirjeen mestari X:ltä, joka pyytää häntä koelauluun.

22.11.2009 osa 2:

Molemmat päähenkilöt pääsevät harjoittelemaan mestariensa johdolla. Ehtivätkö harjoittelut auttaa Jaroa ja Sannaa heidän seuraavissa haasteissaan?
Sanna Jääskeläinen saapuu Jyväskylään esittämään koelaulun salaperäiselle mestari X:lle. Sannalle paljastuu, että hänelle aiemmin kirjeen lähettänyt mestari on Arja Koriseva. Koelaulu sujuu hyvin ja Arja näkee Sannassa paljon hyvää sekä myös asioita joita ryhdytään parantamaan välittömästi. Mestarin opit laitetaan testiin heti ja Sanna saa esiintyä yleisölle Jyväskyläläisessä kahvilassa.

Jaro Kinnusen ja Toni Gardemeisterin harjoittelu on täynnä vauhtia ja hyppyreitä. Toni haluaa Jaron kiinittävän huomiota myös jarrutuksiin. Käy ilmi, että Jarolla on Valkeakosken SM -kisassa ongelmia jarrujen kanssa, lisäjännitystä kisaan luo tuore kartturin vaihdos. Tämä kisa on Jarolle vasta elämänsä kolmas nuotitettava kisa.
Millainen Jaro on kotioloissaan, sitä puolta valottaa Jaron tyttöystävä heidän yhteisessä kodissaan.
Jaro valmistautuu SM -sarjan koitokseen Valkeakoskella.

29.11.2009 osa 3:

Sanna ja Jaro saavat lisäapua mestareidensa Arja Korisevan sekä Toni Gardemeisterin luottohenkilöiltä.

Jaro Kinnunen saa tarpeellista ohjausta nuotitukseen kartturimestari Timo Rautiaiselta. Mukana tapaamisessa on myös Jaron uusi kartturi Pasi Hedman.
Rallikiireidensä lisäksi Jaro käy armeijaa. Riittääkö Jaron kunto myös armeijan radoilla? Lomilla Jaro kunnostaa autoa isänsä kanssa. Jaron isä Petri Kinnunen on tallin päämekaanikko.

Tangomarkkinoiden kisaan osallistuminen tuo mukanaan pohdintaa ulkonäköpaineista. SannaJääskeläinen saa avukseen joukon ammattilaisia joilla on taito loihtia esiin glamouria.
Outi Broux saa Sannan säkenöimään ja Kaija Serpenttiinin avulla Sannalle löytyy upeat esiintymisasut.
Löytääkö Sanna sisäisen tangokuningattarensa?
Fysioterapeutti Ari Mäkelä tutkii onko Sannalla laulamiseen tarvittava fysiikka kunnossa

13.12.2009 osa 4:

Sanna on katsomassa mestarinsa Arja Korisevan esitystä Tampereen työväenteatterissa. Esityksen jälkeen Sanna kertoo Arjalle nuoruutensa kipukohdista.
Toni haluaa Jarosta esiin aggressiota! Jaro saapuu Louna-Eesti ralliin joka on hänen ensimmäinen kansainvälinen kisansa. Ajo sujuu hyvin, mutta miten hyvin, siitä odotellaan tietoja kuumeisesti myös varikolla.
Kisan tulospalvelu on mennyt tukkoon.
Sanna saa ohjausta kehonkieleen, liikuntaan sekä kappaleiden tulkintaan ohjaaja-koreografi Tiina Brännarelta. Näyttelijä Eero Saarinen arvioi Sannan esiintymistä.

20.12.2009 osa 5:

Sannalla ja Arjalla on viimeinen tapaaminen ennen Sannan lähtöä Tangomarkkinoiden semifinaaliin Turkuun. Jaro ajaa kisan toista päivää Louna-Eesti rallissa. Kartturi on kuumeinen , silti ajo sujuu hyvin. Maaliin on enää 20 kilometriä kun auton kanssa ilmenee yllättäviä ongelmia. Miten käy Jarolle hänen ensimmäisessä kansainvälisessä kisassaan? Myös Sannalla on haaste edessä, hän tulkitsee Nuoruustangon kappaleen tekijöille Anu Kaipaiselle sekä Kaj Chydeniukselle.

27.12.2009 osa 6:

Sanna pääsee testaamaan mestariensa opit, edessä on Tangomarkkinoiden semifinaali. Jaro ja Toni Gardemeister kisaavat keskenään karting-radalla. Pääseekö Jaro voittamaan mestarinsa karting-radalla, ja mikä on hänen sijoituksensa Keravan SM rallissa?

03.01.2010 osa 7:

Sanna etenee kohti unelmaansa, hän on kahdeksan parhaan naislaulajan joukossa, edessä kiireinen päivä ja Tangomarkkinoiden suora lähetys. Jaro on viestinnän huippuammattilaisen, Anna Soraisen opissa ja ajaa kauden viimeisen kisan Hyvinkäällä. Jarolla on viimeinen tilaisuus saavuttaa pahimman kilpakumppaninsa Joonas Lindroos aika ja päästä kauden tavoitteeseensa.
Kuoriutuuko”perhostytöstä” dramaattinen, itsevarma tangotulkitsija? Mihin Jaron vauhti riittää, kestääkö auto kisarasituksen?

10.01.2010 osa 8:

Sanna loistaa lavalla. Arja Koriseva on kutsunut Sannan esiintymään juhlakonserttiinsa Lahden Sibeliustaloon. Jaro pääsee testaamaan unelmiensa autoa, MM-sarjassa käytettävää nelivetoista, Tommi Mäkisen talliin Jyväskylään. Sanna ja Jaro ovat matkansa aikana näyttäneet miten unelmia saavutetaan periksiantamattomalla asenteella ja kovalla työllä. Onnistumiset on jaettu vahvojen tukijoukkojen kanssa. Arja Koriseva ja Toni Gardemeister ovat mestareina tuoneet nuorille näkyviin sen ettei vaikeissakaan tilanteissa kannata luovuttaa.

Lähetä linkki

Esitysaika

Uudet jaksot 15.11 alkaen, sunnuntaisin YLE TV2 klo 22.05.

Mestari Areenassa

YLE Areena

Areena

Mestari-sarjan jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa seitsemän päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.