Linkkejä muualle

 

 

  

 

Vuosi 2009

26.1.2009 Miten selvitä hengissä työpaikalla?
Vieraina Päivi Kärkkäinen ja Anu Komsi sekä laulaja Jyrki Anttila ja Kiusaajat kuriin-kirjan tekijä Kaarina Korhonen.

2.2.2009 Millaista on olla seksistä syrjäytynyt läpierotisoituneessa maailmassa? Mukana kirjailijat Timo Hännikäinen ja Esa Sariola, sosiologi Anna Kontula ja kouluttaja Meri Saarnilahti-Becker.

9.2.2009 Miten elää, kun talous menee uusiksi?
Mukana Kallis köyhyys-kirjan toimittaja Jyri Hänninen, talousvaikuttaja Johannes Koroma ja Livonsaaren yhteisökylän perustaja Esa Aro-Heinilä.

16.2.2009 Suviseuroja, siideriä ja kielletyn elämän janoa .
Dome Karukosken elokuvasta Kielletty hedelmä Voimalassa näyttelijät Amanda Pilke ja Joel Mäkinen. Keskustelemassa kirjailija Riikka Pelo, tutkija Heikki Nenonen, ohjaaja Dome Karukoski, tiedottaja Ellen Tuomaala ja opiskelija Lauri Hyry.

23.2.2009 Terapiaa, terapiaa!
Voimalassa tavataan Matti Saario, joka oli yksi Aikuiseksi terapiassa-sarjan osanottajista, kirjailija Tiina Pystynen, joka on käynyt kymmenvuotisen analyysin, kouluttaja Salme Blomster ja analyytikko Esa Roos.

2.3.2009 Toteutuvatko ihmisoikeudet lestadiolaisuusyhteisössä?
Keskustelussa lestadiolaisäidit Mari Leppänen, Rebekka Naatus ja Rauni Kortesalmi sekä liikkeestä irrottautuneet Salome Tuomaala ja Heikki Räisänen. Mukana myös Ihmisoikeusliiton pääsihteeri Kristiina Kouros.

9.3.2009 Sotkeeko hullu rakkaus elämäsi?
Voimalassa hullusta rakkaudesta keskustelemassa psykologi Hannele Törrösen kanssa ohjaaja Lauri Törhönen, Väestöliiton perhetoimintojen vs. johtaja, sosiologi Heli Vaaranen ja muusikko Timo Kiiskinen.

16.3.2009 Vaihtoehtohoidot kuriin, sanoo lääkäri.
Studiossa lääkärit Liisa Sulkakoski, Risto Ihalainen, Anna-Liisa Enkovaara, CAM-terapeutti Merja Lindström ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur.

23.3.2009 Miksi Mikkosista tuli mielipidevaikuttajia?
Vaikenevan Suomen henkisestä tilasta puhuvat kirjailijat Imbi Paju ja Jarkko Tontti, filosofi Kalle Haatanen, toimittaja Katja Boxberg ja tuottaja Mikko Silvennoinen.

30.3.2009 Kolme tarinaa lapsuudesta.
Vieraina kirjailijat Elina Halttunen ja Annina Holmberg sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Tuire Harjola.

6.4.2009 Mitä tapahtuu, kun sivarisosiologi menee alokkaaksi Kainuun prikaatiin? 
Tommi Hoikkala, Mikko Salasuo ja Anni Ojajärvi kertovat kokemuksistaan.

20.4.2009 Optioita ja lopputilejä. 
Ahneuden kulttuurista keskustelvat Nokia-kirjan tekijä Anne-Liisa Palmu-Joronen, pääluottamusmies Kalle Kiili, teologia tohtori Liisa Björklund ja emerituskansleri Kauko Sipponen.

27.4.2009 Valokuvan terapeuttinen voima. 
Valokuvan terapeuttinen voima. Elämäntarinaa kuvien kautta jäljittävät psykoterapeutti Ulla Halkola, valokuvaaja Miina Savolainen ja voimauttavaa valokuvaa opiskelleet.

4.5.2009 Miten matkustaa ilman hiilijalanjälkeä ja syödä tomaatteja hyvällä omallatunnolla ? 
Studiossa keskustelemassa ekomatkailija Marketta Horn, luomuviljeilijä ja kuvataiteilija Osmo Rauhala, ajatushautomo Demoksen Roope Mokka sekä kasvinjalostuksen dosentti Jussi Tammisola.

11.5.2009 Onko Twitter-tilisi kunnossa?
Kuinka monta ystävää ole pyydystänyt Facebookiin? Miten digimaailma muuttaa ihmisen tunteita ja sosiaalista elämää? Voimalassa keskustelevat Taikin Media Labin artistic director Mika Lumi Tuomola, Ylen Tulevaisuus Labin kehityspäällikkö Tuija Aalto, sosiaalipsykologi, tutkija Jaana Venkula, Zipipopin toimitusjohtaja Helene Auramo ja mediasuunnittelija, tutkija Jarno M. Koponen.

Lähetä linkki

YLE Areena



Muualla Yle.fi:ssä