Käyttäjän A-R-E profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 29.11.2013 Puoli seitsemän
Puoli seitsemän -ohjelman Rouva Trikoo hilluu tässä jaksossa 90-luvun kuntosaleilla ja kilpakentillä.
To 28.11.2013 Puoli seitsemän
Rouva Trikoo seikkailee Suomen historian suurellisimmalla vuosikymmenellä. Nousukausi ja ylikierroksilla käyminen ryydittivät myös urheiluelämää.
Ke 27.11.2013 Puoli seitsemän
Puoli seitsemän kuntoiluhullun Rouva Trikoon pihtiotteessa on tänään 70-luvun liikuntavillitykset. Oliko niitä?
Ti 26.11.2013 Puoli seitsemän
Kuntoiluhullu Rouva Trikoo sukeltaa pää edellä ruumiinkulttuurin lähimenneisyyteen.
Ma 25.11.2013 Puoli seitsemän
Retroilu piristää, nostalgia nolottaa, menneisyys pelottaa? Ole rohkea ja hyppää mukaan! Retroviikolla 26.- 29.11 tuuletetaan pölyttyneitä vuosikymmeniä. Mukana menneisyyden möyhimisessä ovat Puoli seitsemän ja Radio Suomi.

Sivut

Käyttäjän blogit

Hyväntuulinen asiaohjelma tiistaista perjantaihin klo 18.30 Yle TV1:lla. Juontajina Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.