Käyttäjän alsalus profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 28.11.2014 Kulttuuriosasto
Vartaloihanne kertoo kulttuurin ihmiskäsityksestä. Vain harvoin ero kauneusihanteen ja todellisuuden välillä on ollut yhtä suuri kuin nyt.
Pe 31.10.2014 Kulttuuriosasto
ABC-ketjun huoltamot ovat monessa suhteessa parasta nykyarkkitehtuuria. Onnistunut julkinen rakennus antaa kävijälleen elämyksen ja saa hänet tuntemaan itsensä tervetulleeksi.
Pe 03.10.2014 Kulttuuriosasto
Masennus on suomalaisten kansansairaus. Joka viides suomalainen sairastaa sen. Syksyllä masennus vain lisääntyy entisestään. Valtaosa meistä kärsii kaamosajan apeudesta. Kaikkein voimakkaimmin masennus puree taiteilijoita. Aleksis Kivi ja Jean Sibelius sairastivat mielen pimeyttä koko ikänsä. Suomalaiset tarinat ja laulut ovat murheellisia, melankolia on kansallinen luonteenpiirteemme.
Pe 05.09.2014 Kulttuuriosasto
Köyhyydestä on helpompi tehdä taidetta kuin rikkaudesta. Köyhä nuori tyttö on kaikkien mielestä ihana, kulkurimies sulattaa kaikkien sydämet. Sotien jälkeen kaikki suomalaiset olivat köyhiä. Nyt kukaan ei ole köyhä materiaalisesti, nälkiintymistä tai puutostauteja ei Suomessa enää juuri ole. Mutta onko onnellista köyhyyttä enää olemassa? Kuka voisi käydä sen esimerkistä 2010-luvulla? Miksi köyhyyttä ylipäätään romantisoidaan?
Ke 16.07.2014 Kulttuuriosasto
Kulttuuriosasto etsi Suomen kauneinta ihmisen tekemää maisemaa. Lähetyksessä korostuivat vesistöt ja luonnontilaiset ympäristöt, samoin vanhat asutustalueet.

Sivut

Käyttäjän blogit

Yle Radio Suomen Kulttuuriosasto pureutuu taiteen ja kulttuurin ajankohtaisaiheisiin.