Käyttäjän aunila profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 16.05.2013 Yle Tiede
Kahdeksan pariskunnan yhdistäminen toisiinsa ei ollut ihan mahdoton tehtävä, vaikka ei se totta vie helppoakaan ollut. Lähes 16 000 ihmistä yritti arvata mikä mies ja nainen muodostaa parin. Tässä kokeen tulokset.
To 02.05.2013 Yle Tiede
Meitä yleläisiä toimittajia haukutaan siitä, että me tarjoamme mokutusta verorahoilla ja vouhkaamme rasismista. He ovat oikeassa.
Ma 29.04.2013 Yle Tiede
Unohtuiko vappusiman valmistaminen? Ei hätää, muutamassa päivässä valmistat taatusti poreilevaa simaa.
To 18.04.2013 Yle Tiede
Arvaa parivisassa parit.
To 14.06.2012 Yle Tiede
Korkea älykkyysosamäärä ei takaa fiksuja ratkaisuja. Päin vastoin, huomattavan älykkäät ihmiset tekivät nopeasti muuttuvissa tilanteissa paljon huonompia päätöksiä, kuin keskimääräisellä alykkyysosamäärällä varustetut.

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.
Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.
Ylen tiedetoimituksen ohjelmantekijät bloggaavat tänne kommenttejaan, havaintojaan, kysymyksiään ja oivalluksiaan, joita syntyy tiedeohjelmia tehdessä. Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita.