Käyttäjän LaaksonenT profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 21.05.2014 Kulttuuriosasto
Kulttuuriosasto kysyi, missä on Euroopan napa ja eurooppalaisuuden ydin. Kuuntelijat vastasivat, että EU on kaiken pahan alku ja juuri. EU on siis peittänyt Euroopan alleen.
Ke 11.12.2013 Kulttuuriosasto
Kulttuuriosaston kirjallisuuskeskustelu osoitti, että vanhat suosikit Päätalon ja Linnan tapaan puhuttelevat edelleen. Runoilija Erkka Filander sanoi, että kamppaileminen kirjallisuuden vaikeutta vastaan sytytti hänet kirjoittamaan ja opettaja Penjami Lehto, että hänen minäkuvansa on syntynyt kirjojen ja kirjakeskustelujan kautta.
Pe 03.05.2013 Kulttuuriosasto
Hyvästä ja huonosta käytöksestä riittää esimerkkejä. Vappuaaton sato oli kirjava ja mehukas.
Ke 06.03.2013 Kulttuuriosasto
Tiistain 5.3. radiokeskustelu väkivaltaviihteestä ja tarpeestamme piehtaroida ruumiskuvastossa synnytti paljon hyviä kommentteja. Studiossa kommentoimassa oli lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri ja estetiikan dosentti Janne Kurki.
Ke 06.02.2013 Kulttuuriosasto
Nyt on puhe patsaista, monumenteista ja muista veistoksista, jotka ihastuttavat ja vihastuttavat julkisessa tilassa eri puolilla Suomea. Lue mitä kuuntelijat ehdottivat!

Sivut

Käyttäjän blogit

Yle Radio Suomen Kulttuuriosasto pureutuu taiteen ja kulttuurin ajankohtaisaiheisiin.