Käyttäjän mgustafsson profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Su 14.03.2010 Marko Gustafsson
”Tieto ei todellakaan lisää tuskaa! On hyvin huojentavaa ymmärtää, että jokin sairaus johtuu geenivirheestä, eikä esimerkiksi siitä, että lapsi on kuullut kohtuun vääränlaista musiikkia”, Leena Peltonen-Palotie puheli minulle.
Pe 05.03.2010 Marko Gustafsson
Kun Veikka Gustafsson kohtasi ensimmäisen kerran Mount Everestin pilvien ylle kohoava vuori masensi hänet. Pikkuhiljaa itsetunto kasvoi ja rinteellä seistessään hän päätti yrittää tosissaan ja antoi sanoi itselleen, että hän voisi myös onnistua.
To 04.02.2010 Marko Gustafsson
Soitin alitajuntaan ja kysyin mitä sille kuuluu. Sitten aloin kirjoittamaan.
To 28.01.2010 Marko Gustafsson
Ysiluokkalainen Lauri Tähkä katseli koulunsa pihalta sateessa kyyhöttäviä palaneen kirkon raunioita ja lupasi itselleen, että yrittää tosissaan.
Ke 27.01.2010 Marko Gustafsson
Hyvää palautetta ohjelmasta, jota ei vielä lähetetty

Sivut

Käyttäjän blogit

Marko Gustaffson toimittaa Yle Radio Suomessa Miten minusta tuli minä henkilökuvasarjaa. Ohjelman keskiössä on ihminen ja hänen tarinansa. Gustafsson on tehnyt yli 100 tunnin mittaista henkilökuvaa ja julkaissut sarjastaan myös samannimisen kirjan.