Käyttäjän motvirtanen profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ma 17.01.2011 MOT - Mikä Oli Tutkittava
SAK:n Kiljavan opiston opettaja riitautui ylitöiden korvauksista työnantajansa kanssa. Kiista kärjistyi, ja opettaja teki opistosta ilmiannon perusteetta nostetuista valtionavustuksista. Tarinan loppu ei ole onnellinen.
Ma 20.12.2010 MOT - Mikä Oli Tutkittava
Kunnat teettävät vuosittain miljoonilla euroilla vanhusten ja vammaisten asuntoihin muutostöitä. Ne jaetaan tarjouskilpailujen perusteeella ns. sopimusyrittäjille. MOT kertoo, mitä tämä tarkoittaa käytännössä: kilpailutuksessa pärjännyt halpa tarjous muuttuukin laskutusvaiheessa kalliiksi.
Ma 13.12.2010 MOT - Mikä Oli Tutkittava
Päästöttömän sähköntuotannon eli ydin- ja tuulivoiman pakkosyötöstä aiheutuu suomalaisille roima lisälasku, kun markkinat nostavat talvisähkön hinnan pilviin. Suomi on seuraamassa Britanniaa, jossa osa kansasta on vajonnut "energiaköyhyyteen".
To 09.12.2010 MOT - Mikä Oli Tutkittava
Korkein oikeus piti voimassa hovioikeuden ratkaisun ns. Turun kurdijutussa. MOT:n toimittajalle sakkotuomio.
Ma 29.11.2010 MOT - Mikä Oli Tutkittava
Viime vuosien tulo- ja verotietojen perusteella on voinut saada sellaisen käsityksen, että rikkaat olisivat rikastuneet. Käsitys perustuu faktoihin, kuten MOT osoittaa: julkisen sektorin rahoitusta on siirretty suurituloisilta pieni- ja keskituloisille. Muutos ei ole myöskään tapahtunut vahingossa vaan tahallaan.

Sivut

Käyttäjän blogit

Tuubin täydeltä asiaa! A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!
Tuomio-ohjelman blogi eli oikeudenkäyntipäiväkirja tarjoaa kansalle mahdollisuuden kommentoida tuomioita, Tuomion tekijöitä ja heidän sanomisiaan. Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.