Käyttäjän mroiha profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 31.03.2010 Maarit Roiha
Yhdysvaltojen hallitus pitää kerran vuodessa erikoiset arpajaiset, joissa jaetaan ulkomaalaisille mahdollisuuksia hakea pysyvää oleskelulupaa maahan. Green Card -arpajaisiin osallistuu miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Green Cardin saa arpajaisten kautta lopulta viitisenkymmentä tuhatta onnekasta.
To 25.03.2010 Maarit Roiha
Vapaaehtoistyön tekeminen on Yhdysvalloissa yhä suositumpaa. Viime vuonna useampi kuin joka neljäs amerikkalainen teki vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisten panoksesta on hyötyä yhteiskunnalle, ja auttaminen on palkitsevaa myös tekijälle.
To 18.03.2010 Maarit Roiha
Yksi Yhdysvalloissa asumisen hyvä puoli on kulttuurien kirjo ja sen mukanaan tuomat monenlaiset riennot. Kiinalaisten uusi vuosi oli ja meni, ja tällä viikolla on ollut irlantilaisten vuoro juhlia suojeluspyhimystään Pyhää Patrikia. Railakas ilonpito piti sisällään laulua, tanssia ja oluenjuontia. Ja irlantilaiset jos ketkä osaavat pitää hauskaa eli iirin kielellä craicia!
To 11.03.2010 Maarit Roiha
San Franciscosta pohjoiseen sijaitsevasta Sonomasta löytyy aimo annos suomalaisuutta ja luultavasti alueen paras sauna. Riittävän kuumista löylyistä vastaa voittoa tavoittelematon Finnish American Heritage Association. Samassa paikassa on myös suomalaisvanhusten asuntola.
Pe 05.03.2010 Maarit Roiha
Kaliforniassa yhä useamman talon kattoa peittävät aurinkopaneelit. Osavaltion tuki ja verohelpotukset ovat vauhdittaneet kattojen muuttamista aurinkovoimaloiksi. Aurinkopaneeleilla voi säästää pitkällä tähtäimellä rahaa ja tehdä samalla ympäristöteon. Jos piillä päällystetty katto tuottaa sähköä yli oman tarpeen, on ylijäämän voinut myydä vuoden alusta alkaen sähköyhtiölle.

Sivut

Käyttäjän blogit

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
Maarit Roiha on Kaliforniassa asuva freelancer-toimittaja. Hän kirjoittaa blogissaan amerikkalaiseen elämänmenoon liittyvistä kokemuksistaan ja havainnoistaan.