Käyttäjän tsuua profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 30.06.2009 Ylen siisti kesäduuni
Historian ensimmäinen YLEn SIISTI kesäduuni loppui 20 minuuttia sitten. Viimeisen tunnin vietimme päätösjuhlassa. Olo oli kuin kevätjuhlissa. Koulun päättäjäisissä en kyllä ole koskaan saanut täytekakkua, kahvia ja limsaa. Mutta aplodit raikuivat ja meidät duunarit kukitettiin todistustenjaon yhteydessä.
Ti 30.06.2009 Ylen siisti kesäduuni
Viimeinen päivä Radio Extremissä ja myöskin viimeinen blogikirjoitus. Jätän romaanien kirjoittamiset muille ja kerron lyhyesti, mitä olen täällä YLEllä oppinut, suurimman osan kantapään kautta. Mitä olen oppinut YLEllä - Top5 1) Älä kävele Radiotalon vieressä olevan ruohokentän yli varsinkaan aamuisin, jos et halua valkaista vaatteitasi tai hiuksiasi lokinkakalla.
Ma 29.06.2009 Ylen siisti kesäduuni
Historian ensimmäinen YLEn SIISTI kesäduuni päättyy huomenna, 30. kesäkuuta 2009. Tämä on kuun viimeinen megablogi.
Ma 29.06.2009 Ylen siisti kesäduuni
Viimeksi kun lähetin blogin niin tyräsin joten nyt vasta ensimmäinen tässä tulee. Mä oon jo lopettanut ylellä koska lähin paria päivää aikasemmin, mutta sii viihdyin ihan älyttömän hyvin! Kaikki oli tosi mahtavaa ja toivon että pääsen vielä hengaamaan teidän kanssa. Oli harmi ku ehti tutustua vaan murto-osaan ihmisistä, ja toivon et olis viel joku get together tai jotain. Olin siis puvustamossa kesäkuun.
Pe 26.06.2009 Ylen siisti kesäduuni
1.6. maanantaiaamuna istuin pöytään, josta en tuntenut ketään muita kuin vanhan koulukaverini Maxin. Olin talossa josta en tiennyt mitään, odottamassa tulevaa kesätyötäni jonka sisällöstä minulla ei ollut aavistustakaan!

Sivut

Käyttäjän blogit

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.